przeplyw pisze:Nie jestem kotem ! I nie wiem jak myśli kot - bo nie lubię kotów!
Ja wybieram - SZYBKO, KRÓTKO, INTENSYWNIE.
to tak jak kot

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
przeplyw pisze:Nie jestem kotem ! I nie wiem jak myśli kot - bo nie lubię kotów!
Ja wybieram - SZYBKO, KRÓTKO, INTENSYWNIE.
Poker71 pisze:Zdaje sie że do adopcji pójdą oba naraz... kolezanka co chciała jedną koteczke nie może się zdecydować, bo mają skrajnie różne charaktery, i intensywnie mysli czy nie wziaść jednak dwóch, będzie miała i ubaw (bura) i spokojną przytulanke (AnnaDymna) i kota z wielkimi oczami (bura) i nietypowo umaszczonego kota (AnnaDymna).
Zobaczymyale na razie dzwoni ze jestem jej krewna kawę bo całą noc nie spała i myslała która lepsza i nic z myślenia nie wyszło
i dlaczego do cholery nie mogłam jej pokazac jednej
i że w ogóle jestem okropna i specjalnie tak zrobiłam że one są takie inne
przeplyw pisze:Czyli Poker tak:
- nie kastrować (nie życzę sobie) i sterylizować (myślę, że Ty także sobie nie życzysz)
- żyć na wolności, a nie cały czas w 4 ścianach
- a miska jak się trafi
![]()
![]()
![]()
przeplyw pisze:Nie wymiguj się Poker - wysyłam Ci dwa następne - rodzeństwo typu Whiskas (sam przywiozę 6 września)![]()
Dasz koleżance 4 i od tej pory będzie spała snem sprawiedliwych
Poker71 pisze:Zdaje sie że do adopcji pójdą oba naraz... kolezanka co chciała jedną koteczke nie może się zdecydować, bo mają skrajnie różne charaktery, i intensywnie mysli czy nie wziaść jednak dwóch, będzie miała i ubaw (bura) i spokojną przytulanke (AnnaDymna) i kota z wielkimi oczami (bura) i nietypowo umaszczonego kota (AnnaDymna).
Zobaczymyale na razie dzwoni ze jestem jej krewna kawę bo całą noc nie spała i myslała która lepsza i nic z myślenia nie wyszło
i dlaczego do cholery nie mogłam jej pokazac jednej
i że w ogóle jestem okropna i specjalnie tak zrobiłam że one są takie inne
Miss pisze:Widzę, że odkacanie mazurskiej wioski idzie wam całkiem pomyślnie. Trzymam za was kciuki
Poker71 pisze:przeplyw pisze:Nie wymiguj się Poker - wysyłam Ci dwa następne - rodzeństwo typu Whiskas (sam przywiozę 6 września)![]()
Dasz koleżance 4 i od tej pory będzie spała snem sprawiedliwych
nie no ja chce z nią utrzymac kontakt, jakbym jej pokazała 4 a nie 2 koty to by sie więcej nie odezwała do mnie![]()
jak mi chcesz cuś dowozic to musisz od razu z kims kto sprzata remontuje i oswaja koty, bo wtedy TZ to NA PEWNO się już wyprowadzi![]()
whiskasom szybko znajdziesz domki, tylko musisz je intensywniej socjalizować. sugeruje po tygodniu na oswajanie w klatce puscić luzem po domu, szybciej idzie przyzwyczajenie się do człowieka i jego aktywnosci domowej.
przeplyw pisze:Dzięki za dobre wieści![]()
Maska i dzikus burasek idą w parze do Sosnowca.
Zatem para whiskas'ów czeka na chętnego. Zrobię co się da żeby je oswoić i przygotować.
Na razie znikam
Użytkownicy przeglądający ten dział: indestructibleperson, puszatek i 162 gości