MALWINKA Z RTOZ OD JOLUKA dt! już w swoim domku w Krakowie:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 31, 2010 20:13 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

Kociamysza - dziękuję za wyjaśnienia!!! :1luvu:

w takim razie tym bardziej zapraszamy wszystkich kibiców Malwinki do odwiedzin na fotoforum! :kotek:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto sie 31, 2010 20:59 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

Joluko, przepraszam za OT na Malwinkowym wątku, ale szukam kogoś, kto ma do adopcji koty zdecydowanie wychodzące, może nie do końca proludzkie, bo wiem że gdzieś był taki wątek, kojarzę że widziałam bannerek... Pan z Wawy szuka takiego, mam namiary. Pomożecie?
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Wto sie 31, 2010 21:37 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

Qlenko - tak na szybko to kojarzę tylko, że Magaaaa rozważała dom wychodzący (ale w miarę bezpieczny) dla Miećki:
viewtopic.php?f=13&t=108490

Satyrki mają chyba nadal czarną Miśkę do wychodzącego: viewtopic.php?f=13&t=104760

no i Korciaczki kiedyś w desperacji wspomniały, że może dla Djunki dom wychodzący byłby właściwszy, ale tak naprawdę wątpię, czy w efekcie do wychodzącego oddadzą..... (viewtopic.php?f=1&t=112885)

joluka

Post » Wto sie 31, 2010 21:40 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro wrz 01, 2010 0:26 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

qlenka pisze:Joluko, przepraszam za OT na Malwinkowym wątku, ale szukam kogoś, kto ma do adopcji koty zdecydowanie wychodzące, może nie do końca proludzkie, bo wiem że gdzieś był taki wątek, kojarzę że widziałam bannerek... Pan z Wawy szuka takiego, mam namiary. Pomożecie?

Odbierz PW, proszę :lol:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro wrz 01, 2010 0:30 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

qlenka pisze:Joluko, przepraszam za OT na Malwinkowym wątku, ale szukam kogoś, kto ma do adopcji koty zdecydowanie wychodzące, może nie do końca proludzkie, bo wiem że gdzieś był taki wątek, kojarzę że widziałam bannerek... Pan z Wawy szuka takiego, mam namiary. Pomożecie?

Może moja Torinka...?

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro wrz 01, 2010 0:41 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

A można codziennie wpisywać komentarze?

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro wrz 01, 2010 0:53 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

vega013 pisze:A można codziennie wpisywać komentarze?

No ba! nawet co chwilę. Piszesz jak posty na forum :)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro wrz 01, 2010 8:46 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

witamy w ten zimny, deszczowy dzień..... :1luvu:

pozwolę sobie na OT na wątku Malwiniaczka - wszystkich, którym leży na sercu los zwierzęcych maluchów i tępienie pseudo-hodowli zapraszam na wątek: viewtopic.php?f=1&t=116327 i bardzo proszę o wysłanie maila z protestem....

joluka

Post » Śro wrz 01, 2010 8:52 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

Andżelika z Radomska ma taka koteczkę Misię... Miła, ale zdecydowanie potrzebuje domu wychodzącego. Wysterylizowana, szczepiona itp. Bardzo długo czeka na dom, a nad Kocią Arką cały czas wisi groźba utraty lokalu. Dla tej kotki tylko opcja wychodząca wchodzi w grę :(

viewtopic.php?f=13&t=110420

transport gratis :wink:

edit: bo czasem niejasno forułuje myśli :wink: :lol:
Ostatnio edytowano Śro wrz 01, 2010 12:50 przez slapcio, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Śro wrz 01, 2010 11:05 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

wbrew pozorom nie tak łatwo znaleźć na forum kota do domu ewidentnie wychodzącego... - mam nadzieję Qlenko, że uda się tym razem jakiemuś niezależnemu kotu zapewnić domek!!! :ok: :ok: :ok:

joluka

Post » Śro wrz 01, 2010 12:42 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

joluka pisze:wbrew pozorom nie tak łatwo znaleźć na forum kota do domu ewidentnie wychodzącego... - mam nadzieję Qlenko, że uda się tym razem jakiemuś niezależnemu kotu zapewnić domek!!! :ok: :ok: :ok:

U mnie Bianka jest taką niezależną kociczka. Ma ok 10-12 m-cy. Do ludzia nie lgnie,koty uwielbia.Ciężka adapcyjnie bo ma charakter niezależny, domagający sie uszanowania jej postepowania.Lubi ludzi, uracza nas od czasu do czasu łaskawym podstawieniem głowiny do całowania lub grzbietu do głasków. Złapana w wieku 4-5 m-cy na sterylke chorowała.Jak ją ciachnęliśmy po wyleczeniu to mrozy były i nikt nie miał sumienia jej wypuscić.A potem...sami wiecie. TŻ twierdzi,ze krzywdę jej zrobiliśmy zamykając w domu.I zaczynam także tak myśleć i rewidowac poglądy na jej przyszłość.Myślę,ze była by szczęśliwsza w domku wychodzącym.Mam takie dwie dzikuny już oddane i po roku spią w łóżku.
Mam i babcia Bianki trzęsą okolicą. Maja widac takie charaktery. Odważne, niezależne które trzeba usznować.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro wrz 01, 2010 13:44 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

no ja też czasami myślę, że nasza Majorka znacznie szczęśliwsza byłaby jako kotka jedynaczka - i pewnie wychodząca.... - ona się bardzo domu pilnuje, ale codziennie musi wyjść do ogródka i "sprawdzić teren" - ona jest potwornie dominująca... :(

nawet śmiałam się, że zrobiłabym jej ogłoszenie adopcyjne - ale gdybym szczerze napisała, jaki ma charakterek, to nikt by jej nigdy nie przygarnął.... - więc i ona i my musimy się znosić na wieki :mrgreen:

joluka

Post » Śro wrz 01, 2010 13:50 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

ale są ludzie,którzy kuszą sie właśnie na "taki" charakter. Ja już limit widać wyczerpałam jesli chodzi o "cudaczne" adopcje.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro wrz 01, 2010 14:18 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

oj - to musiałby być jakiś masochista albo kamikadze :mrgreen: - bo ona i ugryźć i podrapać potrafi, gdy uzna, że moment właściwy na dotykanie jej właśnie się skończył, do jakiegokolwiek zabiegu przy niej, typu obcinanie pazurów, potrzeba min. 4 osób, lekarze w naszej lecznicy upewniają się za każdym razem: "ale dzisiaj nie przyjeżdżacie z Majorką?"... :roll: :? :P

joluka

[poprzednia][następna]