w takim razie tym bardziej zapraszamy wszystkich kibiców Malwinki do odwiedzin na fotoforum!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
qlenka pisze:Joluko, przepraszam za OT na Malwinkowym wątku, ale szukam kogoś, kto ma do adopcji koty zdecydowanie wychodzące, może nie do końca proludzkie, bo wiem że gdzieś był taki wątek, kojarzę że widziałam bannerek... Pan z Wawy szuka takiego, mam namiary. Pomożecie?
qlenka pisze:Joluko, przepraszam za OT na Malwinkowym wątku, ale szukam kogoś, kto ma do adopcji koty zdecydowanie wychodzące, może nie do końca proludzkie, bo wiem że gdzieś był taki wątek, kojarzę że widziałam bannerek... Pan z Wawy szuka takiego, mam namiary. Pomożecie?
vega013 pisze:A można codziennie wpisywać komentarze?
joluka pisze:wbrew pozorom nie tak łatwo znaleźć na forum kota do domu ewidentnie wychodzącego... - mam nadzieję Qlenko, że uda się tym razem jakiemuś niezależnemu kotu zapewnić domek!!!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek i 60 gości