vega29 pisze:Kto zaoferuje się w razie czego przejąć Mrusię w centrum Warszawy w sobotę przed godziną 9 rano?
Ja. I dowiozę ją do DS.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vega29 pisze:Kto zaoferuje się w razie czego przejąć Mrusię w centrum Warszawy w sobotę przed godziną 9 rano?
Marcelibu pisze:vega29 pisze:Kto zaoferuje się w razie czego przejąć Mrusię w centrum Warszawy w sobotę przed godziną 9 rano?
Ja. I dowiozę ją do DS.
evalla pisze:Jesli smarti jest zdecydowana dać małej DT to trzeba z tego skorzystać. Takich propozycji nie ma za dużo.
Jeśli DS nie wypali tfu tfu to przecież smarti nie zostanie sama - vega, ja pomożemy pewnie z ogłoszeniami a i bazarkami można pomóc.
vega29 pisze:Marcelibu pisze:vega29 pisze:Kto zaoferuje się w razie czego przejąć Mrusię w centrum Warszawy w sobotę przed godziną 9 rano?
Ja. I dowiozę ją do DS.
Marcelibu, a jeśli DS nie wypali (tfu... odpukać w niemalowanego kota!) i Mrusia jechałaby do DT w Michalinie to też? To zgodnie z info z DT jest po drugiej stronie Wisły - w linii prostej rzut beretem, ale w realu, drogą 30 km...
vega29 pisze:PrzemekK, to skoro kicia bez względu na finał rozmów z DS-em może pojechać do Warszawy, to może my się faktycznie na czwartek umówmy. Bo jutro nijak nie dostanę się do schroniska w godzinach ich pracy![]()
![]()
W ten sposób, kicia nie spędziłaby dodatkowej doby w schronie, a i tak trafiła do Stolicy w sobotę, gdzie przejąłby ją DS (bo do tego czasu decyzję DS mam nadzieję już mieć) lub ktoś, kto przekaże kicię Smarti.
No właśnie i tu dalej brakuje nam ogniwa łączącego PrzemekK i Smarti... Kto zaoferuje się w razie czego przejąć Mrusię w centrum Warszawy w sobotę przed godziną 9 rano?
vega29 pisze:Tak więc Mrusia w czwartek opuści schron, jak było w planach wcześniejszych
evalla pisze:vega29 pisze:Marcelibu pisze:Ja. I dowiozę ją do DS.
Marcelibu, a jeśli DS nie wypali (tfu... odpukać w niemalowanego kota!) i Mrusia jechałaby do DT w Michalinie to też? To zgodnie z info z DT jest po drugiej stronie Wisły - w linii prostej rzut beretem, ale w realu, drogą 30 km...
no co za wrona![]()
vega29 pisze:
Jeszcze dziś rano Smarti mogła dać Mrusi DT tylko na specjalnych zasadach i raczej krótkoterminowo, stąd się dopytuję, czy teraz dobrze rozumiem, że byłoby to jednak DT na dobre i na złe.
. Mam też zamiar potraktować kicię Frontlinem pozyskanym z "oddam za darmo", który dzisiaj został do mnie wysłany i mam nadzieję, że do czwartku dojdzie. (Jeśli nie dojdzie, to niestety nie odpchlę. Zabieg u weta to 20 zł, a jeszcze muszę zainwestować w paliwo na dowóz do Iławy lub Olsztyna (bo mam nadzieję, że w razie czego dowiozę i do Olsztyna))
Edit: wielkie litery...
smarti pisze:vega29 pisze:
Jeszcze dziś rano Smarti mogła dać Mrusi DT tylko na specjalnych zasadach i raczej krótkoterminowo, stąd się dopytuję, czy teraz dobrze rozumiem, że byłoby to jednak DT na dobre i na złe.
. Mam też zamiar potraktować kicię Frontlinem pozyskanym z "oddam za darmo", który dzisiaj został do mnie wysłany i mam nadzieję, że do czwartku dojdzie. (Jeśli nie dojdzie, to niestety nie odpchlę. Zabieg u weta to 20 zł, a jeszcze muszę zainwestować w paliwo na dowóz do Iławy lub Olsztyna (bo mam nadzieję, że w razie czego dowiozę i do Olsztyna))
Edit: wielkie litery...
jak już pisałam dziś okazało się że Kleo ma dom i dwa pingwinki mają dom-stąd mam wolne dwa pokoje dla Mrusi
-wczoraj sytuacja była zupełnie inna bo było niebezpieczeństwo że będę wciskać Mrusię na siłę-bo byłyby trzy dorosłe koty+ Mrusia a dwa pokoje(a Mrusia jak czytam nieszczepiona![]()
)-czy już wszystko jasne?
poza tym mam frontline w domu.
więcej nie pisze bo nie chcę się narzucać...żal mi tylko Mrusi...
vega29 pisze:Marcelibu pisze:vega29 pisze:Kto zaoferuje się w razie czego przejąć Mrusię w centrum Warszawy w sobotę przed godziną 9 rano?
Ja. I dowiozę ją do DS.
Marcelibu pisze:
Edit: może napisać "szybki" wątek, że potrzebny transport z centrum Warszawy do Michalina na sobotę rano?
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 19 gości