BUBA W DOMKU STAŁYM NARESZCIE MOJA KRÓLEWNA SZCZĘŚLIWA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 29, 2010 18:21 BUBA W DOMKU STAŁYM NARESZCIE MOJA KRÓLEWNA SZCZĘŚLIWA

INFO W WĄTKU...
DT NA CITO, DO PIĄTKU MUSI SIĘ ZNALEŹĆ!!!

Edytowane 31 sierpnia:
Enklawa jest w domku tymczasowym u jokototo.
Siedzi tam w klatce, bo jest tyle co po zabiegu sterylizacji.
Jeszcze wieści nie mam jak rezydenci przyjęli "nową".
A teraz NAJWAŻNIEJSZE:

ENKLAWA PILNIE SZUKA DOMU STAŁEGO!!!
Wiem o niej tyle, że na pewno miała jeden taki, niestety komuś się znudziła, albo zaczęła przeszkadzać i na początku wakacji pojawiła się na podwórku u mojej cioci... Ciocia ma wielkie serce, ale chore i często jeździ do klinik, sanatoriów, szpitali, no i wie ile żyje kot i powiedziała, że nie podejmie się zostania dla tej kotki domem, bo co się z kotem stanie jak ona... Ciocia dokarmiała kota, pomogła mi ją "złapać". Słowo "złapać" wzięłam w cudzysłów, bo łapanie wyglądało tak, że ciocia "zakiciała" z okna, kotka przyszła i... barankując wlazła mi na kolana... W transporterze płakała, więc w domu u synka w pokoju ją wypuściłam. Całą noc spędziła na łóżku synka, a ja się "modliłam", żeby z tego nadmiaru wrażeń i poczucia komfortu (w końcu śmietnik a pokój dziecinny to różnica) nie okociła w nocy, wczoraj dziewczyny z Fundacji Elpis zawiozły ją ode mnie na sterylkę, a my z TeŻetem (w stanie szoku ogólnie) zawieźliśmy Enklawę do DT, gdzie n dzień dobry zrobiła kupkę pod siebie, a ja nawet nie miałam jak porozmawiać z jokototo, bo mój synek, który myśli, że jest kotem postanowił wspinać się na drapak, oraz wyznać fizycznie trochę miłość kotom jokototo.
Dziś będę mieć wieści z DT i na bieżąco będę pisała w wątku, a może DT się odezwie, ale nie wiem, gdyż nie ma dostępu do Internetu.

POMÓŻCIE ENKLAWIE ZNALEŹĆ DOMEK!!!

Koniec tego co dodałam 31.08.2010 :)

Pomóżcie, dziś musimy złapać z sąsiadką kotkę z kociętami w środku, nie wiadomo kiedy ma ona zamiar się wypakować, więc czas goni, jutro ma umówioną sterylkę, potrzebuję DT dla niej na jedną noc, daję ją w transporterze, rano jutro przed 9 ją odbierze ktoś z Fundacji Elpis i zawiezie na sterylkę, DT potrzebuję tylko na tę jedną noc!

Nowe (30.08):

Kotka okazała się być kotką domową, oswojoną i we mnie się zakochała.
Wiem, że wynika to także z tego, że jest zaciążona i jej hormony sieczkę z mózgu robią, ale ona naprawdę nie powinna wracać na ulicę...

Jest szansa na forumowy dom tymczasowy, ale to rozwiązanie na miesiąc, może dłużej.

No i ta szansa zależy od tego, czy rezydenci zaakceptują kotkę.

Ogólnie proszę o pomoc, bo nie wiem co robić dalej, jak będzie ten DT...
A może powinnam ją wypuścić po sterylce?

Nie chcę się wpakować w coś co mnie przerośnie, nie chcę by okazało się, że minie czas, gdy będzie mogła być w DT, o ile w ogóle będzie mogła tam być... No i, że zostanę z kotem pod pachą i z drobnymi i podwózką pod most ze strony TeŻeta... (wiecie, że on myślał, że skrót TŻ znaczy Ten Żałosny?)

Obrazek

Obrazek

A i Kotka wstępnie zwie się Enklawa, moja koleżanka ją ochrzciła...
Ostatnio edytowano Pt kwi 15, 2011 21:47 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 23 razy
najszczesliwsza

Post » Nie sie 29, 2010 18:30 Re: PILNE NA 1 NOC DT DLA KOTKI NA 1 NOC! częstochowa!!!!!!!!!!!

Idę do sąsiadki może razem coś na miejscu wymyślimy, forum będę sprawdzała na telefonie, a jeśli DT się zgłosi o co błagam, to proszę o maila najszczesliwsza[małpa]alfanet24.pl bo mail mi łatwiej sprawdzić.

BŁAGAM!!!

Ja nie mogę kotki wziąć, bo już mam jedną kotkę w identycznej sytuacji w pokoju u synka i nie mogę tam wpuścić 2 obcej zaciążonej kocicy, a ja nie będę trzymała kota w transporterze, bo miauczy, a synek tam w nocy będzie spał.
najszczesliwsza

Post » Nie sie 29, 2010 18:40 Re: PILNE NA 1 NOC DT DLA KOTKI NA 1 NOC! częstochowa!!!!!!!!!!!

pdbijam!
Zostaw tel na forum.Szybciej sie dogadacie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie sie 29, 2010 19:11 Re: PILNE NA 1 NOC DT DLA KOTKI NA 1 NOC! częstochowa!!!!!!!!!!!

691777295
najszczesliwsza

Post » Nie sie 29, 2010 19:23 Re: PILNE NA 1 NOC DT DLA KOTKI NA 1 NOC! częstochowa!!!!!!!!!!!

najszczesliwsza pisze:691777295

:!: :!: :!:
Pilnie jedna nocka potrzebna. kontakt pod numer podany wyzej.
Obrazek

ASK@

Post » Nie sie 29, 2010 19:26 Re: PILNE NA 1 NOC DT DLA KOTKI NA 1 NOC! częstochowa!!!!!!!!!!!

Już prawie noc.

Udało Ci się znaleźć kogoś kto przenocuje kotkę ten jeden raz?
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie sie 29, 2010 19:37 Re: PILNE NA 1 NOC DT DLA KOTKI NA 1 NOC! częstochowa!!!!!!!!!!!

czekamy z sasiadka az przestanie lac bo ta sasiadka to juz starsza pani i schorowana... Ogolnie moze bys tak ze nie uda sie dzis jej złapac... Trzymajcie kciuki. A i z tele pisze wiec sorry za brak polskiej czcionki.
najszczesliwsza

Post » Nie sie 29, 2010 20:08 Re: PILNE NA 1 NOC DT DLA KOTKI NA 1 NOC! częstochowa!!!!!!!!!!!

:ok: som
Obrazek

ASK@

Post » Nie sie 29, 2010 20:47 Re: PILNE NA 1 NOC DT DLA KOTKI NA 1 NOC! częstochowa!!!!!!!!!!!

Mam złe i dobre wieści...

Kotki nie udało się złapać, ale jak porównałam wielgachność brzucha z tą co jest u mnie, to tamta niezłapana ma duuużo mniejszy, wiem, że to pewnie nie wyznacznik żaden, ale jutro znów spróbujemy...

A dobra wiadomość to taka, że...

ZNALAZŁYŚMY Z SĄSIADKĄ DOM DLA CZARNO BIAŁEGO KOCURKA!!!

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Jutro na sterylkę jedzie ta kotka co jest teraz u mnie i kotka którą dokarmia znajoma tej sąsiadki.
najszczesliwsza

Post » Nie sie 29, 2010 21:34 Re: SZUKAMY DOMKU DLA KOTKI PO STERYLCE INFO W WĄTKU CZ-WA

Proszę pomóżcie mi podjąć decyzję... Wszystko w 1 poście wyłożyłam.
najszczesliwsza

Post » Pon sie 30, 2010 7:48 Re: SZUKAMY DOMKU DLA KOTKI PO STERYLCE INFO W WĄTKU CZ-WA

POMOCY !

W związku z tym, że kotka jest oswojona nie bardzi jest gdzie ją przetrzymać po sterylce. A właśnie na nią pojechała...

Chodzi o to, że sama w klatce będzie miauczeć w piwnicy, a tego sąsiedzi nie zniosą..

Ja nie mogę!
Ja dziś doszczepiam moje koty...

POMOCY!!!
najszczesliwsza

Post » Pon sie 30, 2010 10:16 Re: DS POTRZEBNY DLA ENKLAWY CZĘSTOCHOWA

podrzucę.
jakoś tak Częstochowa milknie przy takich apelach!
Obrazek

ASK@

Post » Pon sie 30, 2010 10:59 Re: DS POTRZEBNY DLA ENKLAWY CZĘSTOCHOWA

dt sie znalazł! Szukamy domku stałego. Enklawa na sterylce i sie denerwuje jakby była moim kotem....
najszczesliwsza

Post » Wto sie 31, 2010 15:09 Re: DS POTRZEBNY DLA ENKLAWY CZĘSTOCHOWA

Jest banerek ;)

Obrazek
Zawartość ramki należy skopiować do podpisu:
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/_ce][img]http://tnij.org/_ceb[/img][/url]

:ok:
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Wto sie 31, 2010 15:56 Re: DS POTRZEBNY DLA ENKLAWY CZĘSTOCHOWA

Mam wieści z DT

Enklawa będzie tam mogła być tak długo jak klatka, a klatka do piątku...
Przy próbie wypuszczenia jej z klatki nastąpił atak 2 rezydentów na nią...

NA CITO DT/DS DLA ENKLAWY POTRZEBNY!!! :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Za banerek dziękuję
najszczesliwsza

[następna]