MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 30, 2010 19:21 Re: WARSZAWA KABACKI DUKT - WIZYTA NA CITO! STR.15

ja szukam Miziastej Mrusi :1luvu: a tu nie ma...dodajcie że to o Mrusi :1luvu: bo znależć wątku nie można :!:

i b.proszę o konkret bo u mnie się trochę syt kitłosi-kiedy ja ją miałabym mieć na DT? chodzi mi o możliwe terminy konkretnie bo zdaje się że jest kilka możl.a ja się nie mogę połapać.
na dodatek rozwaliłam dziś auto odwożąc kicie i jestem uziemiona i ogólnie do d...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sie 30, 2010 21:01 Re: WARSZAWA KABACKI DUKT - WIZYTA NA CITO! STR.15

Smarti, próbuję zrobić wszystko, by Mrusia pojechała do DS. Jeśli w DS by się nie udało,to wtedy w ostateczności trafiłaby do Ciebie - mam nadzieję, że to nie nastąpi.
Tylko, że w pewnym momencie posty zaczęły iść w takim kierunku, żeby umieścić Mrusię u Ciebie nawet jeśli DS ni wypali, stąd moje pytanie, czy przypadkiem my cię tu w tymczasa nie wrabiamy - bo w sytuacji nr 2 to Bóg jeden wie, ile by to tymczasowanie miało trwać.
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pon sie 30, 2010 21:32 Re: WARSZAWA KABACKI DUKT - WIZYTA NA CITO! STR.15

To i tu napiszę. Jadę do Warszawy w sobotę 04 września. Więc mała może sobie pojechać do stolicy luksuśnie w kontenerku i samochodem ;) Możemy ją odebrać w piątek, ale dopiero późno (praca do 19), więc nie wiem jak z zabraniem jej ze schroniska.

No i najważniejsze - ktoś z Warszawy będzie musiał ją odebrać w centrum (nie znam miasta, nie chcę błądzić) ok 9.00 rano, bo nie mogę jej zabrać ze sobą na konferencję.

Badajcie więc szybciutko ten domek :)

Mrt

PrzemekK

Od: Sob gru 09, 2006 19:56

Post » Pon sie 30, 2010 21:59 Re: WARSZAWA KABACKI DUKT - WIZYTA NA CITO! STR.15

PrzemekK pisze:To i tu napiszę. Jadę do Warszawy w sobotę 04 września. Więc mała może sobie pojechać do stolicy luksuśnie w kontenerku i samochodem ;) Możemy ją odebrać w piątek, ale dopiero późno (praca do 19), więc nie wiem jak z zabraniem jej ze schroniska.

No i najważniejsze - ktoś z Warszawy będzie musiał ją odebrać w centrum (nie znam miasta, nie chcę błądzić) ok 9.00 rano, bo nie mogę jej zabrać ze sobą na konferencję.

Mrt

Zabraniem ze schroniska zajmę się w każdym z dwóch oferowanych transportów ;) Tylko, że w czwartek mogę kotę dowieźć do Iławy, zaś w piątek wieczorem najprawdopobobniej nie będę miała autka do dyspozycji (tak na 75 %)... więc jeśliby nie wypalił transport z Marzenią11, a miał wypalić transport z PrzemekK, to trzeba by kicię z Ostródy wieczorkiem odebrać, niestety...

A właśnie, jak by ewentualnie wyglądała kwestia przejęcia Mrusi w sobotę przed 9 rano w Centrum, gdyby DS z jakichś powodów nie był w stanie sam? I przetrzymania załóżmy parę godzin, aż DS by odebrał? Tak na wszelki wypadek pytam, żeby w razie czego wiedzieć...
Obrazek

vega29

Post » Pon sie 30, 2010 23:58 Re: WARSZAWA KABACKI DUKT - WIZYTA NA CITO! STR.15

1. Mój transport z Iławy w czwartek jest aktualny jak najbardziej.
2. Mogę pójść w środę na wizyte przedadopcyjną jak najbardziej.

I długo szukałam wątku - dopiero teraz w domu zobaczyłam, ze mam zaznaczony jakiś wątek ktorego nie znam, a tu okazuje się, ze to Mrusia 8O
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto sie 31, 2010 8:55 Re: WARSZAWA KABACKI DUKT - WIZYTA NA CITO! STR.15

Wizytującego już mamy :) Marcelibu się zgłosiła. I już zmieniam tytuł ;)
Obrazek

vega29

Post » Wto sie 31, 2010 8:58 Re: WARSZAWA KABACKI DUKT - WIZYTA NA CITO! STR.15

vega29 pisze:
PrzemekK pisze:To i tu napiszę. Jadę do Warszawy w sobotę 04 września. Więc mała może sobie pojechać do stolicy luksuśnie w kontenerku i samochodem ;) Możemy ją odebrać w piątek, ale dopiero późno (praca do 19), więc nie wiem jak z zabraniem jej ze schroniska.

Mrt

Zabraniem ze schroniska zajmę się w każdym z dwóch oferowanych transportów ;) Tylko, że w czwartek mogę kotę dowieźć do Iławy, zaś w piątek wieczorem najprawdopobobniej nie będę miała autka do dyspozycji (tak na 75 %)... więc jeśliby nie wypalił transport z Marzenią11, a miał wypalić transport z PrzemekK, to trzeba by kicię z Ostródy wieczorkiem odebrać, niestety...

A właśnie, jak by ewentualnie wyglądała kwestia przejęcia Mrusi w sobotę przed 9 rano w Centrum, gdyby DS z jakichś powodów nie był w stanie sam? I przetrzymania załóżmy parę godzin, aż DS by odebrał? Tak na wszelki wypadek pytam, żeby w razie czego wiedzieć...

Się zacytuję na wszelki wypadek, bo być może będzie istotne. Ubezpieczam się na wszystkich frontach ;)
Obrazek

vega29

Post » Wto sie 31, 2010 9:43 Re: WARSZAWA KABACKI DUKT - WIZYTA NA CITO! STR.15

vega29 pisze:Smarti, próbuję zrobić wszystko, by Mrusia pojechała do DS. Jeśli w DS by się nie udało,to wtedy w ostateczności trafiłaby do Ciebie - mam nadzieję, że to nie nastąpi.
Tylko, że w pewnym momencie posty zaczęły iść w takim kierunku, żeby umieścić Mrusię u Ciebie nawet jeśli DS ni wypali, stąd moje pytanie, czy przypadkiem my cię tu w tymczasa nie wrabiamy - bo w sytuacji nr 2 to Bóg jeden wie, ile by to tymczasowanie miało trwać.

nie no oczywiście że ja wezmę Mrusię w ostateczności- gdyby pan ją zwrócił co nie chciałabym aby nastąpiło :cry:
Bo u mnie przekocenie i w dodatku straszna alergia na koty,która wraz z nowymi się nasiliła a więc muszę się trochę rozkocić a nie odwrotnie,bo średnio mi się sterydy uśmiechają..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto sie 31, 2010 9:53 Re: WARSZAWA KABACKI DUKT - WIZYTA NA CITO! STR.15

smarti pisze:
vega29 pisze:Smarti, próbuję zrobić wszystko, by Mrusia pojechała do DS. Jeśli w DS by się nie udało,to wtedy w ostateczności trafiłaby do Ciebie - mam nadzieję, że to nie nastąpi.

nie no oczywiście że ja wezmę Mrusię w ostateczności- gdyby pan ją zwrócił co nie chciałabym aby nastąpiło :cry:
Bo u mnie przekocenie i w dodatku straszna alergia na koty,która wraz z nowymi się nasiliła a więc muszę się trochę rozkocić a nie odwrotnie,bo średnio mi się sterydy uśmiechają..

Tak właśnie myślałam :) Trochę sobie poczytałam twoje posty :oops: żeby wiedzieć, jakie DT prowadzisz. :oops: :oops: :oops:

Zatem czekamy na wynik wizyty przedadopcyjnej i ostateczną decyzję DS :)
Obrazek

vega29

Post » Wto sie 31, 2010 10:47 Re: MRUSIA ZE SCHRONISKA - CZEKAMY NA WYNIK WIZYTY :)

A zatem sytuacja wygląda następująco: wizytę udało się umówić dopiero na czwartek po południu. Siłą rzeczy Marzenko, nie mogę skorzystać z Twojej oferty czwartkowego przewozu... :( Dzięki za propozycję.
Jeśli się wszystko powiedzie, wizyta da skutek pozytywny i DS ostatecznie zdecyduje się na adopcję, to wtedy wchodzi w grę transport oferowany przez PrzemekK.

Ponieważ domek zapowiada się rewelacyjnie, mam nadzieję, że podejmie jedyną właściwą decyzję i w sobotę Mrusia będzie już śmigać we własnym M ;)

Natomiast, gdyby domek dale się wahał, być może poczekamy z wyjazdem kici do 12 września, albo też domek sam po kicię przyjedzie...
Obrazek

vega29

Post » Wto sie 31, 2010 11:44 Re: MRUSIA ZE SCHRONISKA - CZEKAMY NA WYNIK WIZYTY :)

za domek dla Mrusi :ok: :ok: :ok:

smarti

Post » Wto sie 31, 2010 15:41 Re: MRUSIA ZE SCHRONISKA - CZEKAMY NA WYNIK WIZYTY :)

smarti pisze:za domek dla Mrusi :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto sie 31, 2010 16:06 Re: MRUSIA ZE SCHRONISKA - CZEKAMY NA WYNIK WIZYTY :)

rany, w żadnym wypadku nie czekajcie z nią do 12 września w schronie, bo jak podłapie panleukopenię lub kk, to będzie masakra, a tam każdy dzień to ryzyko. Jak nie ds, to choć dt. Błagam!!!

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Wto sie 31, 2010 16:08 Re: MRUSIA ZE SCHRONISKA - CZEKAMY NA WYNIK WIZYTY :)

Alex405 pisze:rany, w żadnym wypadku nie czekajcie z nią do 12 września w schronie, bo jak podłapie panleukopenię lub kk, to będzie masakra, a tam każdy dzień to ryzyko. Jak nie ds, to choć dt. Błagam!!!

też tak sądzę i moj transport jest aktualny - tylko że nie ja podejmuję decyzję a i smarti chyba ma problem z byciem dt więc trzeba trzymac kciuki żeby kicia dała radę i zdrowie zachowała :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Wto sie 31, 2010 16:55 Re: MRUSIA ZE SCHRONISKA - CZEKAMY NA WYNIK WIZYTY :)

Marzenia11 pisze:
Alex405 pisze:rany, w żadnym wypadku nie czekajcie z nią do 12 września w schronie, bo jak podłapie panleukopenię lub kk, to będzie masakra, a tam każdy dzień to ryzyko. Jak nie ds, to choć dt. Błagam!!!

też tak sądzę i moj transport jest aktualny - tylko że nie ja podejmuję decyzję a i smarti chyba ma problem z byciem dt więc trzeba trzymac kciuki żeby kicia dała radę i zdrowie zachowała :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dokładnie, a ja nie mogę jej wyciągnąć ze schronu, aż na pewno będzie lokum, czy to stałe, czy tymczasowe - ale, w założeniu, tymczasowe aż się stałe znajdzie, a to czasem trwa dość długo.
Obrazek

vega29

[poprzednia][następna]