BRZDĄCE Wszystkie szkrabiki w swoich DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sie 29, 2010 19:19 Re: BRZDĄCE - PILNIE TDT DO 6 WRZEŚNIA dla jednego brzdąca!!! :(

odpisałam :ok: Jeszcze raz wielkie, przeogromne dzięki Smarti :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Nie sie 29, 2010 23:38 Re: BRZDĄCE zostały 2 kochane malce - szukają ciepłych domków!

A więc ponieważ przyjechal tylko jeden maluch, to wylądował u mnie w łazience... Jutro wizyta u weta i zaleznie od decyzji rodziny przeprowadzka malucha do pustego mieszkania bądź jeszcze jedna noc u nas - a potem fruuuu! do Smarti :)

A maluszek, dzikusek, który nie dawał się dotknąć, drapał i gryzł jak szalony przy próbie wzięcia na ręce, już nie jest dzikuskiem :ok: I okazał się dziewczynką! Jak ją wyciągałam z kontenerka to mnie obsyczała, oprychała, a jak ją już wzięłam w swoje łapska to próbowała się wyrwać. Hehe, niedoczekanie 8) Przycisnęłam ją mocno do siebie, i już po kilkunastu sekundach to małe dzikuskowate straszydło zaczęło mruczeć 8O Rozmruczała się dziewczyna na całego, zaczęła się przytulać, ocierać, strzelać baranki, i ani myślała już schodzić z moich kolan. I tak powstała Panna Mizialska :lol: Teraz jak tylko wejde do łazienki to od razu wita mnie "Miau?" i przychodzi mrucząc jak traktor się poocierać, i próbuje mi się wdrapać na kolana - uwielbia się przytulać i wtulać w człowieka. Największy miziak ze wszystkich kociaków! Z kuwetki jeszcze nie korzystała tak jak powinna (tzn. spała w niej...), jedzonko suche namoczone w wodze ładnie je (suchego nie bardzo chciała), i oprócz wylania całej butli płynu do prania i wlania sporej jego ilości do swojej miseczki, jest całkiem grzeczna i nie broi.

A oto i "dzikus niedotykalski" :lol:

Obrazek

jhet

Post » Nie sie 29, 2010 23:42 Re: BRZDĄCE zostały 2 kochane malce - szukają ciepłych domków!

I jeszcze więcej :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

jhet

Post » Pon sie 30, 2010 6:22 Re: BRZDĄCE zostały 2 kochane malce - szukają ciepłych domków!

ojejku, jaki słodziaczek malutki... chudzinka z niej... bidulinka mała.
Oczko chyba lepiej niż na ostatnim zdjęciu? Może będzie ok? Trzymam wieeelkie kciuki!! :ok:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Pon sie 30, 2010 6:23 Re: BRZDĄCE zostały 2 kochane malce - szukają ciepłych domków!

jhet pisze:
Obrazek

I te łapusie na zdjęciu.. :1luvu: :1luvu:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Post » Pon sie 30, 2010 7:24 Re: BRZDĄCE zostały 2 kochane malce - szukają ciepłych domków!

Łaputki rządzą!

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Pon sie 30, 2010 7:36 Re: BRZDĄCE zostały 2 kochane malce - szukają ciepłych domków!

No wiec malutka grzecznie przespała noc, jeszcze wczoraj wieczorem zrobiła wszystko co powinna do kuwetki i pięęęęknie zakopała :D Oczko o wiele lepiej niż poprzednio, jak ją widzałam, ale nadal strasznie łzawi i ropieje :?

jhet

Post » Pon sie 30, 2010 9:16 Re: BRZDĄCE zostały 2 kochane malce - szukają ciepłych domków!

jhet jeśli będziesz z nią u weta to plizzz,niech jej przytnie pazurki,bo mój TZ bardzo wrażliwy na drapanie jest,a takie małe to mają mikroskopijne sztyleciki w łapkach..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sie 30, 2010 9:31 Re: BRZDĄCE zostały 2 kochane malce - szukają ciepłych domków!

Witam, oto obiecane zdjęcia maluchów (pomagały mi w budowaniu drapaka :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

tutaj moje dziecię się pospało... a koty razem z nim :D
Obrazek

katri

Od: Pon sie 23, 2010 8:13

Post » Pon sie 30, 2010 9:49 Re: BRZDĄCE zostały 2 kochane malce - szukają ciepłych domków!

ale słodkie zdjęcia.. :1luvu:
i to z Twoim dzidziusiem "malutkim" :1luvu: :1luvu:
super że kicie tak fajnie trafiły :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon sie 30, 2010 9:49 Re: BRZDĄCE zostały 2 kochane malce - szukają ciepłych domków!

wow, ale konstrukcja! 8O Jestem pod wrażeniem, że też ci się chciało :wink: Ale super, widać, że dziewczynom się podoba :D A jak one się czują w ogóle? Misia, trzecia siostra, już wyzdrowiała ponoc, skończyła kurację antybiotykową i jeszcze tylko świerzba leczy :roll: Ale szybko rosną panny, już sa taaaakie duże...

jhet

Post » Pon sie 30, 2010 9:59 Re: BRZDĄCE zostały 2 kochane malce - szukają ciepłych domków!

chwilowo syt się komplikuje bo Państwo nie wiedzą czy jest w domu alergia i będą wiedzieli za miesiąc!! 8O
a Twój kociak chory i nieszczepiony jest czyli musi być sam,czy tak?

smarti

Post » Pon sie 30, 2010 10:03 Re: BRZDĄCE zostały 2 kochane malce - szukają ciepłych domków!

Jak dla mnie to on sam byc nie musi, mieszkal w takich warunkach i wszystko przetrwał, że... Przeciez tam zwierząt duzo bylo, kilka dzikich kotów, psy... Chyba, ze sie o tamtego boisz. Ja dzis malutką odrobaczę, szczepienie dopiero za jakis czas bedzie. Ale jak ty jej nie wezmiesz, to co ja zrobie? 8O Moze ktos inny na 6 dni malca przygarnie...? :cry: Zaraz normalnie na serce wykorkuję :roll:

jhet

Post » Pon sie 30, 2010 10:10 Re: BRZDĄCE zostały 2 kochane malce - szukają ciepłych domków!

Asia, a może zmień tytuł wątku na bardziej "pilny" plus "zaspamuj" może jakieś często odwiedzane wątki? Wiesz, bo Szejk i Kropka to powiedziałabym, średnio popularni są :wink:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Post » Pon sie 30, 2010 10:33 Re: BRZDĄCE - PILNIE TDT DO 6 WRZEŚNIA dla jednego brzdąca!!! :(

ja już co chwilę zmieniam te tytuły bo co chwila się sytuacja zmienia... Już nie mogę... Normalnie będziecie niedługo zbierać na moje leczenie na jakimś bazarku... :roll:

jhet

[poprzednia][następna]