jopop pisze:uszy. ropa się z nich leje.
jeden bardzo kiepski. i wyjął sobie wenflon, debil.
wszystkie czarne maja goraczke.
ja tez.
słów mi brak

w dodatku nie mam jak pomóc
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:uszy. ropa się z nich leje.
jeden bardzo kiepski. i wyjął sobie wenflon, debil.
wszystkie czarne maja goraczke.
ja tez.
behemotka pisze:Na jakie konto wpłacać?
Aleba pisze:Wpłaty - tak jak jopop pisała - najpiej kierować na konto operacyjne. Jeśli poza numerem konta komuś potrzebne są pełniejsze dane, proszę o pw, wszystko podam.
A ja właśnie sobie uświadomiłam, że rodzeństwo Telepka w ogóle nie ma imion![]()
Aśka, zaniedbujesz je!
Aleba pisze:Złapaliśmy dzisiaj starszą siostrę Telepka&Co.
Piękna szylka z białym. Jest z miotu urodzonego tam w zeszłym roku.
Jej siostrę, burasię z puchatym ogonem, karmiciele odłowili i wysterylizowali jakiś czas temu.
Matkę ciachnęliśmy tydzień temu.
Więcej płodnych kocic tam nie ma. Czyli już nie będzie kolejnych małych rudasów
jopop pisze:Aleba pisze:Wpłaty - tak jak jopop pisała - najpiej kierować na konto operacyjne. Jeśli poza numerem konta komuś potrzebne są pełniejsze dane, proszę o pw, wszystko podam.
A ja właśnie sobie uświadomiłam, że rodzeństwo Telepka w ogóle nie ma imion![]()
Aśka, zaniedbujesz je!
Olu, będziesz mieć świetną okazję do nadrobienia moich zaniedbańPierwszą literkę już masz
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]
jopop pisze:Spuściłam Pogodę ze smyczy i na razie nie słyszę awantur. Niestety ma placek grzyba, to było w sumie jasne, że przejmie od małych... oczywiście dostała biocan, smarujemy się...
jopop pisze:behemotka pisze:Na jakie konto wpłacać?
Najlepiej na operacyjne konto JoKota, najłatwiej się z niego rozlicza bieżące sprawy. W wątku JoKota znalazłam taki numer: 59 1140 2004 0000 3502 6603 9016
Tylko nie pamiętam czyje to to, mam nadzieję, że ktoś z JoKotów dopisze...
Dzięki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, lucjan123 i 84 gości