Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:a jak kot ma zareagować? przecież to malutki kotek jest-jasne że może być początkowo chwila nieufności ale jak go delikatnie przytulą raz i drugi a najlepiej jeszcze spryskają się feliwayem to będzie najszczęśliwszy na świecie.
-chyba nigdy kota w ręku nie mieli wiadomo że na początku potrzeba kilku chwil,aby zdobył zaufanie..
-ciekawe jak by oni zareagowali jakby ich ktos 200xwiększy od nich zaczął tulić.
Marzenia11 pisze:Porazka może być, oczywiście i tego nikt i nic nie wykluczy przed adopcją. jedyne co to możemy im pomóc w znalezieniu dt żeby mieli pewność, ze Mrusia do schronu nie wróci. Wiem, że obiecanie dt to karkołomne działanie, ale na tym forum różne cuda się dzieją.. No i oczywiście wcale nie musi byc potrzebgne. A państwo wiedza jak wprowadzać kota do domu z dzieckiem i vice versa?
Marzenia11 pisze:No właśnie nie mam, ale trzeba poszukać - na pewno gdzieś są. zapytałam, bo może oni maja jakies pomysły - jak nie warto im coś podpowiedzieć. Na razie muszę ogarnąć chatę, ale potem poszperam w wyszukiwarce i podlinkuję jak znajdę. na pewno coś gdzieś jest. Choć faktycznie ważne jest, aby oni podjęli decyzję i dopiero gdy się zdecydują to można wejść z radami i wskazówkami, a nie po radach decyzja. tak chyba będzie lepiej.
ja jak mogę, widzę gdzieś ogłoszenie itp to linkuję Mrusię - tylko tyle mogę pomóc, niestety...
A co się dzieje z Shy'em? Wiesz coś?
vega29 pisze:Shy dalej w DT... Mówiłam, że tak będzie...
Marzenia11 pisze:vega29 pisze:Shy dalej w DT... Mówiłam, że tak będzie...
Dobrze że w dt, a nie w schronie..
smarti pisze:mnie się niedługo powinno zwolnić miejsce w DT...myślałam o niej..więc... gdyby państwo wzięli Mrusię i coś poszłoby nie tak to myślę że u mnie mogłoby się zgrać na tyle że Mrusia nie wróciłaby do schronu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 22 gości