Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka JEST JUŻ DOMEK :)))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sie 29, 2010 11:40 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

Wszystkich odwiedzających ten wątek bardzo proszę o podrzucanie wątku Kleo, także z Koterii:
viewtopic.php?f=13&t=116388

Jej sprawa jest dość pilna, nie mamy co z nią zrobić, do Koterii nie może trafić, bo prawdopodobnie przestanie jeść ze stresu (już raz tak było) :(
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie sie 29, 2010 12:40 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

Obrazek
bry wszystkim :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie sie 29, 2010 15:59 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

witajcie.czy kotka ma już DS?
jeśli nie,to u nas sprawa wygląda tak:mamy domek w okolicach Żyrardowa,w sumie mamy 3 psy podwórkowe,jeden jamnik w domu,lekko złośliwy,dwa koty domowo/podwórkowe,dwie świnki morskie :lol: dzieci troje w wieku 2-7 lat,do zwierząt nawykłe,bez alergii :wink:
Ostatnio odeszła od nas najstarsza kotka,a my nie możemy miec wolnego miejsca :lol:
Jeśli to cudo puchatkowe nie ma jeszcze domku,a my dostaniemy Waszą zgodę,to moglibyśmy wziąc ją 6 lu 7września(wcześniej wyjeżdżamy i nie chciałabym zostawiac kici z obcą osobą).
Jeśli coś u nas mogłoby kotcee nie pajsowac,to może znajdz.iecie nam kogoś innego-my mamy tylko prośbę,żeby to była kotka,jak najmłodsza...jeśli tak mogę napisac :oops:
pozdrawiam serdecznie,Dorota :1luvu:

mama.rozy

Od: Pon cze 29, 2009 19:46

Post » Nie sie 29, 2010 16:05 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

a czy kotka by wychodziła na dwór bez kontroli? jak wygląda okolica (bezpieczna)?
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Nie sie 29, 2010 16:11 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

to kicia nie ma domku?
A co z zadeklarowanym?
*anika*jutro popytam, bo ktoś chciał śliczną,puchatą ale tez dom wychodzący.
Nie wzięłam namiaru, bo myślałam,ze ma DS.Kotka wczesniejsza odeszła ale z przyczyn naturalnych. Przygarnięta. Jak cos sie dowiem to dam znać. Czy ew mogę podac namiary na ciebie?

ile ma czasu?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie sie 29, 2010 16:18 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

Mamy nadzieję,że nie będzie wychodzic,tzn.my robimy wszystko,żeby siedziały w domu.Tym naszym kotom coś w tym roku stuknęło i wolały siedziec w ogródku na drzewie :wink: .Tamte dwa koty to kocurki,jeden,Tygrys,starszy,łagodniejszy.Drugi,Michaś,młody,zaczepny,ale nie robi krzywdy.Obydwa wykastrowane,były w ogródku tylko na lato,teraz już się ładują do domu.Okolica raczej bezpieczna,naszym psom/kotom nigdy nic się nie stało,ale tez prawda-zawsze mieliśmy je od kociaka,od razu były uczone siedzenia w domu.Okna są tylko uchylane,latem też.
Może ktoś do nas przyjechac i sam ocenic,na jakiego kota ten dom się nadaje?

mama.rozy

Post » Nie sie 29, 2010 17:00 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

ASK@, ja nie wiem ;) była dziewczyna (ta z alergią), ale się nie odezwała. Chętnych proszę kierować bezpośrednio do pani Ani Wypych 603651044. Odwiedziny u kotki proszę uzgadniać także z nią. Ja od wtorku nie będę już przychodzić do Koterii (zaczyna się rok szkolny). Efcia1, z którą kontaktowali się chętni na kotkę, wraca z wyjazdu dopiero za tydzień.

mama.rozy, także bym prosiła o kontaktowanie się z panią Anią Wypych - ja tylko mogę wstępnie pytania zadać, ocenić czy domek się wg mnie nadaje ;) ale ostateczną decyzję podejmuje albo Efcia1 (której teraz nie ma) albo p.Ania Wypych.
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Nie sie 29, 2010 17:09 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

Ok,to ja po prostu będę śledzic wątek,a jak za tydzień nikt się nie odezwie (nie sadzę,kicia jest przepiękna 8) ),to będziemy działac.ja nie powinnam chodzic po tym forum,bo co watek to nowy kot :(
poczekamy.i tak mam tydzień w zawieszeniu przez nasz wyjazd.
pozdrawiam,d.

mama.rozy

Post » Nie sie 29, 2010 17:12 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

To będzie najlepsze rozwiązanie :)

Sądzę też, że Pusia ten tydzień będzie mogła jeszcze posiedzieć w lecznicy, bo trochę kicha, więc póki nie jest zupełnie zdrowa, może siedzieć :)
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Nie sie 29, 2010 17:33 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

:ryk:
Barba50 właśnie mnie namawia w korespondencji prywatnej na Miłkę :lol:
i tak to jest,jak się tu wchodzi :mrgreen:
dam znac :1luvu:

mama.rozy

Post » Nie sie 29, 2010 18:44 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

mama.rozy pisze:Ok,to ja po prostu będę śledzic wątek,a jak za tydzień nikt się nie odezwie (nie sadzę,kicia jest przepiękna 8) ),to będziemy działac.ja nie powinnam chodzic po tym forum,bo co watek to nowy kot :(
poczekamy.i tak mam tydzień w zawieszeniu przez nasz wyjazd.
pozdrawiam,d.

jesli masz zamiar ją adoptowac, to bierz.Umawiaj na wizytę przed i zabieraj.U mnie to patykiem na wodzie pisane.Cos w stylu "jedna pani drugiej pani..."
Obrazek

ASK@

Post » Nie sie 29, 2010 19:31 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

Jeśli za tydzień nadal będzie,to będę działac.
Pozdrawiam,d.
d.

mama.rozy

Post » Nie sie 29, 2010 20:32 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

To ja trzymam kciuki za domek stały dla Pusi :ok: :P
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Pon sie 30, 2010 10:20 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

Pzrypomnę kotkę,bohaterkę watku!
Ile ona ma m-cy,lat?

*anika* pisze:
Efcia1 pisze:Piękna, półdługowłosa młoda koteczka, jest mega-miziakiem, ciężko jej zrobić zdjęcia, tak się wije do ludzia

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
http://yfrog.com/mxpicture023hjx

Przebywa w Koterii (w lecznicy) w Warszawie. Za kilka dni trafi z powrotem na działki, skąd ją przywieziono. Jest strasznie kochana, prosi o uwagę. Ociera się o kraty, nawołuje. Ma prześliczny pyszczek, puchaty ogon. Jest drobna, taka delikatna.

Bardzo pilnie potrzebuje chociaż domu tymczasowego, inaczej - może źle skończyć na działkach, jako zbyt ufny kot :(

Jest po kastracji, była odrobaczona i odpchlona.

Prosimy też o podrzucanie wątku, aby był bardziej widoczny.
Obrazek

ASK@

Post » Pon sie 30, 2010 10:34 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

ASK@ pisze:Pzrypomnę kotkę,bohaterkę watku!
Ile ona ma m-cy,lat?

Zdania są podzielone :lol: - o ile dobrze zapamiętałam pomiędzy 1 rokiem a 1,5.
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

[poprzednia][następna]