No i wspieram w gonieniu pań z Mopsu, bo to jakiś cyrk jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
I agencja opiekuńcza i MOPS ruszone były od razu, o 8.30. W następną środę (niestety, raz na tydzień, to raz na tydzień) punktualnie o 8-mej rano przychodzi inna opiekunka – myślę, że szefowa z agencji przemyślała wybór. My też będziemy.daggie pisze:Dziewczyny, to co piszecie z tym Mopsem, to jest jakaś paranojaGodzina spóźnienia, strój nieodpowiedni do pracy, odmowa wykonania swoich obowiązków i udzielenia pomocy - wybaczcie, ale ja bym wyciągnęła konsekwencje i napisała skargę na tę panią...
Wybaczam Ci ten smród – jestem naprawdę pod wrażeniem Twojej wielkiej pracy i jeszcze większej wytrwałości. Marii zresztą też. A p.Ania połamana bieganiem na śmietnik dla odmiany nie mogłaby poskrobać?goska_bs pisze:Niestety Aniu zasmuce Cie - w mieszkaniu znow smierdzi.
Trzeba będzie opiekunkę z MOPS na te zwyczaje uczulić….goska_bs pisze: (…) porzadkowanie polega na przekladaniu zasikanych reklamowek do szafek wysprzatanychlub upychanie ich do lozka
albo w fotele. (…) w reklamowkach puste koperty sa "wymieszane" z waznymi dokumentami....
Tia….goska_bs pisze: (…) pierwsze pisemko z administracji z wezwaniem do uporzadkowania mieszkania Panie dostaly w marcu (przynajmniej takie znalazlam czy byly wczesniej nie wiem) - jak widac do sierpnia ani one ani administracja nic nie zrobily....
Ja też. Po „swój” wór już wczoraj nie dałam rady podjechać.goska_bs pisze: Chcialam bardzo bardzo podziekowac Wiedzmie i Andorce za ogromne wsparcie w srodki czystosci i zabranie worow prania- wspolczuje aromatow
...
A pisałam gdzieś, że podwójne pranie. Ja jeszcze wstępnie płuczę.andorka pisze:Jednorazowe wypranie w automacie z podwójną ilością płynu do płukania efektów zapachowych nie likwiduje![]()
![]()
Pierze się drugi raz.
Rozmawiałam z Goską_bs (biega załatwia), będzie tam o 10.00 - jest gotowy ten "mój" wczorajszy wór, możesz go zabrać, dla mnie będzie następny na wieczór. Adres na pw.CoolCaty pisze:Mogę tez coś wyprać jeśli trzeba.
Mogę podjechac dzis wieczorem albo popołudniu.
Gdzie mam podjechać?
annskr pisze:A pisałam gdzieś, że podwójne pranie. Ja jeszcze wstępnie płuczę.andorka pisze:Jednorazowe wypranie w automacie z podwójną ilością płynu do płukania efektów zapachowych nie likwiduje![]()
![]()
Pierze się drugi raz.
cudowna wiadomość, koty bardzo, bardzo potrzebują drapaków, nie mają żadnego, drapią szafki i drzwi.maueczarne pisze:mam w domu drapak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, quantumix i 136 gości