Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
BinaDina85 pisze:dzidzia pisze:Prośba
Aga Marczak ma 2 tyg kocięta potrzebna kotka karmiąca, moze ktoś wie coś,.
Rozmawiałam z Agnieszką. Dzisiaj kociaki pojechały do kogoś "na butelkę". Na razie są bezpieczne.
BinaDina85 pisze:dzidzia pisze:Prośba
Aga Marczak ma 2 tyg kocięta potrzebna kotka karmiąca, moze ktoś wie coś,.
Rozmawiałam z Agnieszką. Dzisiaj kociaki pojechały do kogoś "na butelkę". Na razie są bezpieczne.
dzidzia pisze:Kociaki są u mnie. Zdrowe kluski, grubiutkie. Najgorszy jest burasek, najruchliwszy i najczęsciej domaga się jedzonka. Reszta spokojna, jakby zmęczona ale jedzą, siusiają, kupki robią
kinga-kinia pisze:Czarnuni już nie ma była zbyt słaba nie dała rady[*] teraz koteńka lata za TM z Fuksią.Straciłam dwie kotki bliskie memu sercu w tak krótkim czasie
kinga-kinia pisze:Czarnuni już nie ma była zbyt słaba nie dała rady[*] teraz koteńka lata za TM z Fuksią.Straciłam dwie kotki bliskie memu sercu w tak krótkim czasie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości