Moge zatrzymac to dla siebie, chyba ze on potajemnie doczytuje forum. Snujemy bajke dalej... Plaza, bialy piasek, wielki materac pod palmami i mnostwo poduszek, pienki facetowie ktorzy nam wigrononka podaja...inni ogrzewaja olej na masaze... Oj dzieciaki, to by bylo ale zycie
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Iza jak juz kiedys bede w Szwajcari, to koniecznie mnie musisz odwiedzic, tam to rowerow w ciul i szlakow do jechania tez. Jezdzacy na roweze tam sa jak swiete krowy. Z reszta w Holandi tez.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
SecretFire pisze:Eee tam nianke, przywieziesz ze soba.
To dobrze, tylko czym tę gromadę przewieźć? Ja samochodu nie mam.
Ja to nawet nie chcę już myśleć o jeżdżeniu za granice z kotami, bo po ostatnim wyjeździe mam serdecznie dosyć, darcia się kotów przez 1000 kilometrów.
W tym wypadku bardzo polecam Spray od PetBalance. Ta sama firma Aniu, co ta pasta jest. Tylko ze jeszcze lepiej dziala. Wyprobowalismy z Rafalem teraz na naszych futrach i on jak wracal do Szwajcari. Figusia ani nie pisnela. Jeszcze po przyjezdzie byla nacpana.
Ale fakt faktem, ze chcem tez wiedziec co nowego u srajtuszkow od Izy.