Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Westi pisze:W Zoo Naturze sprzedaja notorycznie pekinczyki i yorki bez rodowodu. Zawsze sa jakies do kupienia za kilkaset zlotych.
Koty sa faktycznie za darmo, ale nie sa to bezdomne koty, tylko znoszone przez wygodnych wlascicieli niekastrowanych kotow. Oddawane sa tez byle komu. Jak dziecko przechodzac przez sklep bedzie chcialo kotka to zabiera stamtad za darmo. Idzie z nim do autobusu itd itd.
vega013 pisze:Westi pisze:W Zoo Naturze sprzedaja notorycznie pekinczyki i yorki bez rodowodu. Zawsze sa jakies do kupienia za kilkaset zlotych.
Koty sa faktycznie za darmo, ale nie sa to bezdomne koty, tylko znoszone przez wygodnych wlascicieli niekastrowanych kotow. Oddawane sa tez byle komu. Jak dziecko przechodzac przez sklep bedzie chcialo kotka to zabiera stamtad za darmo. Idzie z nim do autobusu itd itd.
A jak zwierzak się znudzi, to się go wywala na ulicę...
joluka pisze:Jaś&Małgosia - dziękuję!!! w razie czego, jak się zgłoszą, skontaktuję się z Tobą na PW
mam - choć to okrutnie brzmi wobec tych zwierzaków - nadzieję, że i dzisiaj jakieś tam zastaną - to będą przynajmniej mogli nakręcić jakiś materiał i może ludzie zareagują!
wistra pisze:Niech przyjadą do M1 w Krakowie. Wczoraj ten "tajski" jeszcze tam był.
Tak samo, jak tydzień temu. Bez kuwety i budki.
Bianka 4 pisze:Kontaktowałam się ze znajomym pracującym w TVN24, też poradził mi wysłanie maila na kontakt24. Jeżeli nie będzie odzewu, to mam dać mu znać. Oby się udało.
joluka pisze:oddzwoniło do mnie TVN24!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jestem w szoku - szybkość ich reakcji - powalająca!Pani reporterka powiedziała, że jadą tam dzisiaj sprawdzić, czy ten proceder dalej ma miejsce i w razie czego skontaktują się ze mną w tej sprawie. Żałowała, że nie mamy zrobionych zdjęć tych zwierzaków...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 398 gości