joshua_ada pisze:A ja będę jutro rano u Babuni - Wilczki!![]()
![]()
No i

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joshua_ada pisze:A ja będę jutro rano u Babuni - Wilczki!![]()
![]()
joshua_ada pisze:W weekend padły mi baterie. Moje organiczne, nie z aparatu.![]()
Zdjęcia przeniosę i wkleję. Wilczka to królowa prawie. Ma duuuuuuuuży koszyczek (wydarła go chłopakom) zmieściłoby się tam 5 Wilczek
Nie była zestresowana moją obecnością, gdy ją głaskałam włączyła motorek. Ale nie dała też głaskać się w nieskończoność. Ona musi miec błękitną krew - jak tylko znudziło jej się głaskanie - dała mi znać
![]()
Za to jak sierść jej się poprawiła! Lśniące futerko, odzyskało kolory, więc jest jeszcze piękniejsza.![]()
Ludzie którzy ją wyrzucili/pozbyli się są po prostu guuupi
joshua_ada pisze:W weekend padły mi baterie. Moje organiczne, nie z aparatu.![]()
Zdjęcia przeniosę i wkleję. Wilczka to królowa prawie. Ma duuuuuuuuży koszyczek (wydarła go chłopakom) zmieściłoby się tam 5 Wilczek
Nie była zestresowana moją obecnością, gdy ją głaskałam włączyła motorek. Ale nie dała też głaskać się w nieskończoność. Ona musi miec błękitną krew - jak tylko znudziło jej się głaskanie - dała mi znać
![]()
Za to jak sierść jej się poprawiła! Lśniące futerko, odzyskało kolory, więc jest jeszcze piękniejsza.![]()
Ludzie którzy ją wyrzucili/pozbyli się są po prostu guuupi
kotydwa12 pisze:Pozostałe towarzystwo odkryło w sobie talenty inżynierskie i nowozakupiony domek uparcie przerabia na kanapę - bo jak się skoczy na dach to domek tak fajnie się składa, ale niestety jest tylko jeden i kto pierwszy ten lepszy.
Marzenia11 pisze:kotydwa12 pisze:Pozostałe towarzystwo odkryło w sobie talenty inżynierskie i nowozakupiony domek uparcie przerabia na kanapę - bo jak się skoczy na dach to domek tak fajnie się składa, ale niestety jest tylko jeden i kto pierwszy ten lepszy.
A co to za super domek?![]()
![]()
kotydwa12 pisze:To taki gąbkowo-materiałowy domek teoretycznie dla psa kupiony w Carrefourze bo był w śliczne paski.
Ponieważ chłopaki zostali wyeksmitowani z ukochanego kosza przez Wilczkę to trzeba było uzupełnić ilość legowisk (kierując się własnymi odczuciami estetycznymi) i to był strzał w dziesiątkę - tylko ma jedną wadę starcza tylko dla jednego kota.
kotydwa12 pisze:To taki gąbkowo-materiałowy domek teoretycznie dla psa kupiony w Carrefourze bo był w śliczne paski.
kotydwa12 pisze:Wilczka od rana uprawiała gimnastykę.
Bo jak dom został "opanowany" i drapaczka-serwis została nauczona pilnowania się żeby nie przestawiać niczego co stoi na podłodze to przyszła pora na wejście na wyższy poziom - wskakiwanie na łóżko.
I dziś to trenowała. Jak się udało po raz pierwszy to powtórek było co niemiara.
A reszta stada leżąca "na" patrzyła z miną i z czego ta Nowa tak się cieszy, bo mordka Wilczki do każdym udanym wejściu to uśmiech od ucha do ucha.
Ba! cała impreza odbyła się bez fukania i innych wyrazów niezadowolenia nawet jak Wilczka z rozpędu i niedowidzewnia weszła na któreś sjestujące pośniadaniowo kocisko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: bulba i 96 gości