Taka śliczna BABUNIA-WILCZKA w innym futerku: BLEKUNIU...(*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 21, 2010 10:22 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

joshua_ada pisze:A ja będę jutro rano u Babuni - Wilczki! :D :dance: :dance2:

No i :?: :?: :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon sie 23, 2010 10:04 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

W weekend padły mi baterie. Moje organiczne, nie z aparatu. :?

Zdjęcia przeniosę i wkleję. Wilczka to królowa prawie. Ma duuuuuuuuży koszyczek (wydarła go chłopakom :twisted: ) zmieściłoby się tam 5 Wilczek :lol: Nie była zestresowana moją obecnością, gdy ją głaskałam włączyła motorek. Ale nie dała też głaskać się w nieskończoność. Ona musi miec błękitną krew - jak tylko znudziło jej się głaskanie - dała mi znać :wink:
Za to jak sierść jej się poprawiła! Lśniące futerko, odzyskało kolory, więc jest jeszcze piękniejsza. :love:

Ludzie którzy ją wyrzucili/pozbyli się są po prostu guuupi :twisted:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Śro sie 25, 2010 12:07 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

joshua_ada pisze:W weekend padły mi baterie. Moje organiczne, nie z aparatu. :?

Zdjęcia przeniosę i wkleję. Wilczka to królowa prawie. Ma duuuuuuuuży koszyczek (wydarła go chłopakom :twisted: ) zmieściłoby się tam 5 Wilczek :lol: Nie była zestresowana moją obecnością, gdy ją głaskałam włączyła motorek. Ale nie dała też głaskać się w nieskończoność. Ona musi miec błękitną krew - jak tylko znudziło jej się głaskanie - dała mi znać :wink:
Za to jak sierść jej się poprawiła! Lśniące futerko, odzyskało kolory, więc jest jeszcze piękniejsza. :love:

Qrcze, dawaj te foty, dawaj!!! :lol: :lol: :lol:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw sie 26, 2010 9:01 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

joshua_ada pisze:W weekend padły mi baterie. Moje organiczne, nie z aparatu. :?

:1luvu: :1luvu: serce rośnie na te wieści... :ryk: :ryk:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Czw sie 26, 2010 11:15 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

Dziś nastąpiła próba "odbicia" koszyka przez Mirusia (zwanego ostatnio Szarym Zakapiorem). Ułożył się po cichutku naprzeciwko Wilczki i było o!k! dopóki Wilczka nie uznała że trzeba jej trochę gimnastyki i odkryła sublokatora - wielkie FU było a szybkość opuszczania legowiska przez kocurka rewelacyjna.
Pozostałe towarzystwo odkryło w sobie talenty inżynierskie i nowozakupiony domek uparcie przerabia na kanapę - bo jak się skoczy na dach to domek tak fajnie się składa, ale niestety jest tylko jeden i kto pierwszy ten lepszy. Odgrażają się skargą do TOZ na takie skąpstwo - domków powinno być tyle co by dla każdego starczyło. Opieka ma to na uwadze ale Jasne Pany Kociste muszą poczekać na wypłatę za "zleconko" i nie ładować się na papiery jak serwis pracuje bo to trochę sprawy opóznia.
A poza tym "nic na ogródkach działkowych się nie dzieje".
Ostatnio edytowano Czw sie 26, 2010 11:38 przez kotydwa12, łącznie edytowano 1 raz

kotydwa12

Od: Wto lut 09, 2010 17:24

Post » Czw sie 26, 2010 11:17 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

kotydwa12 pisze:Pozostałe towarzystwo odkryło w sobie talenty inżynierskie i nowozakupiony domek uparcie przerabia na kanapę - bo jak się skoczy na dach to domek tak fajnie się składa, ale niestety jest tylko jeden i kto pierwszy ten lepszy.

A co to za super domek? :lol: :lol: :lol:

Marzenia11

Post » Czw sie 26, 2010 11:20 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

Marzenia11 pisze:
kotydwa12 pisze:Pozostałe towarzystwo odkryło w sobie talenty inżynierskie i nowozakupiony domek uparcie przerabia na kanapę - bo jak się skoczy na dach to domek tak fajnie się składa, ale niestety jest tylko jeden i kto pierwszy ten lepszy.

A co to za super domek? :lol: :lol: :lol:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Czw sie 26, 2010 11:36 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

To taki gąbkowo-materiałowy domek teoretycznie dla psa kupiony w Carrefourze bo był w śliczne paski.
Ponieważ chłopaki zostali wyeksmitowani z ukochanego kosza przez Wilczkę to trzeba było uzupełnić ilość legowisk (kierując się własnymi odczuciami estetycznymi) i to był strzał w dziesiątkę - tylko ma jedną wadę starcza tylko dla jednego kota.

kotydwa12

Post » Czw sie 26, 2010 11:40 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

kotydwa12 pisze:To taki gąbkowo-materiałowy domek teoretycznie dla psa kupiony w Carrefourze bo był w śliczne paski.
Ponieważ chłopaki zostali wyeksmitowani z ukochanego kosza przez Wilczkę to trzeba było uzupełnić ilość legowisk (kierując się własnymi odczuciami estetycznymi) i to był strzał w dziesiątkę - tylko ma jedną wadę starcza tylko dla jednego kota.

:kotek: :kotek: to dla jakiegoś małego psiaka w takim razie.... :wink:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Czw sie 26, 2010 11:45 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

kotydwa12 pisze:To taki gąbkowo-materiałowy domek teoretycznie dla psa kupiony w Carrefourze bo był w śliczne paski.

to zwrócę uwagę - ciekawe czy jest w każdym Carrefourze? I ile kosztuje - będę się kierować ceną jak by co :wink:

Marzenia11

Post » Czw sie 26, 2010 11:54 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

Mały psiak nie przewidywany a planowane duże psisko (wilczarz irlandzki) "zamienione" na Wilczkę.
Ostatnio edytowano Sob wrz 25, 2010 17:07 przez kotydwa12, łącznie edytowano 1 raz

kotydwa12

Post » Pon sie 30, 2010 6:00 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

Co słychać? Kiedy będą foty koty? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Marzenia11

Post » Pt wrz 03, 2010 10:05 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

Pozdrawiamy WQilczkę i resztę kociej bandy :wink: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Sob wrz 11, 2010 15:51 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

Wilczka od rana uprawiała gimnastykę.
Bo jak dom został "opanowany" i drapaczka-serwis została nauczona pilnowania się żeby nie przestawiać niczego co stoi na podłodze to przyszła pora na wejście na wyższy poziom - wskakiwanie na łóżko.
I dziś to trenowała. Jak się udało po raz pierwszy to powtórek było co niemiara.
A reszta stada leżąca "na" patrzyła z miną i z czego ta Nowa tak się cieszy, bo mordka Wilczki do każdym udanym wejściu to uśmiech od ucha do ucha.
Ba! cała impreza odbyła się bez fukania i innych wyrazów niezadowolenia nawet jak Wilczka z rozpędu i niedowidzewnia weszła na któreś sjestujące pośniadaniowo kocisko.

kotydwa12

Post » Sob wrz 11, 2010 21:40 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

kotydwa12 pisze:Wilczka od rana uprawiała gimnastykę.
Bo jak dom został "opanowany" i drapaczka-serwis została nauczona pilnowania się żeby nie przestawiać niczego co stoi na podłodze to przyszła pora na wejście na wyższy poziom - wskakiwanie na łóżko.
I dziś to trenowała. Jak się udało po raz pierwszy to powtórek było co niemiara.
A reszta stada leżąca "na" patrzyła z miną i z czego ta Nowa tak się cieszy, bo mordka Wilczki do każdym udanym wejściu to uśmiech od ucha do ucha.
Ba! cała impreza odbyła się bez fukania i innych wyrazów niezadowolenia nawet jak Wilczka z rozpędu i niedowidzewnia weszła na któreś sjestujące pośniadaniowo kocisko.

Cudnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

[poprzednia][następna]