milego weekendu i do 'zo'w poniedzialek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiora pisze:sie przywitam
ta robota mnie wykonczy kiedys![]()
od czwartku mam wolne 5 dni-nareszcie-niestety bez dstepu do neta takze odezwe sie dopiero w poniedzialek.
Iza jak moja Francia radzi sobie na dzialkach,tzn na tym co z tego zostalo
Iweta pisze:Iza, nie wiem czy znasz Olejek z Dziurawca ? Mysle, ze jednak wiesz jakie ma działanie. Zrobiłam i pomyslałam, że może Ci wyslę słoiczek na te różne zranienia u kotów. Przyda się ?
iza71koty pisze:Iweta pisze:Iza, nie wiem czy znasz Olejek z Dziurawca ? Mysle, ze jednak wiesz jakie ma działanie. Zrobiłam i pomyslałam, że może Ci wyslę słoiczek na te różne zranienia u kotów. Przyda się ?
[b]Nie bardzo sie znam Iwetko.Ale jeśli jest dobry i skuteczny, to będe Bardzo Wdzieczna.
Kilka dni temu pytałam , nie zauwazylas pewnie, masz mase Swoich spraw teraz. Czy jest jeszcze szansa na kupno tej suchej karmy co kiedyś?
A sałatke z zielonych pomidorkow juz robiłaś?" jest wysmienita, zreszta jak wszystkie Twoje specjały.
Koncze jeszcze Twoje zapasy i z bólem patrze, jak ubywa coraz bardziej.
Nie wiem jak Ty to wszystko robisz, ale to marzenie nie przetwory!!!
[/b]
iza71koty pisze:
Kilka dni temu pytałam , nie zauwazylas pewnie, masz mase Swoich spraw teraz. Czy jest jeszcze szansa na kupno tej suchej karmy co kiedyś?A sałatke z zielonych pomidorkow juz robiłaś?" jest wysmienita, zreszta jak wszystkie Twoje specjały.
Koncze jeszcze Twoje zapasy i z bólem patrze, jak ubywa coraz bardziej.
Nie wiem jak Ty to wszystko robisz, ale to marzenie nie przetwory!!!
![]()
ALICJA Borgelt pisze:Witam serdecznie,
Iza daj znać jak dojdzie do Ciebie karma, Krakvet niestety lubi robić numery...
iza71koty pisze:Iwetko wiec ja mysle tak. Oczywiscie poczekam tez na opinie Oli. Jednak myślę ze powolutku, mozna robic juz przygotowania w tym celu. Faktem niezaprzeczalnym i nie podwazalnym jest to, ze karma jest swietnej jakości i po fantastycznej cenie.Kociaki ja uwielbiaja i wyjadaja do ostatniego ziarenka.
Zatem...proponuje. Wystawienie kilku Bazarków na ten cel. W zaleznosci od tego jaki będzie dochód , zakupimy na razie powiedzmy te 20 kilo karmy. Jeśli zabraknie srodkow, a nie będzie szansy żeby Piotr mógł dostarczyć karmę, zrobie dodatkowy Bazarek na pokrycie tych kosztów, chociaz tego wolałabym uniknać. W tej sytuacji pozostaje mi zapytac ile mamy czasu do ewentualnego przyjazdu Piotra.Myślę ze dobrym rozwiazaniem będzie tutaj aby Licytujacy przesłali pieniażki bezposrednio na Twoje konto. Ja zas poprosze tylko o skierowanie do mnie kosztów wysyłki. Czekam na Twoja opinię.
W sprawie olejku z dziurawca, to nie sadzilam ze ma tak szerokie spektrum działania.Ja co prawda nie param sie ziołami, ale Babcia trochę tak. Generalnie wierzę głęboko w ziołolecznictwo i wszelkie naturalne preparaty.
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MaJa83 i 48 gości