» Wto sie 24, 2010 18:31
Potrzebny DT Warszawa-3 kotki czeka rychła śmierć pod kołami
Dzień dobry, poszukuję DT w Warszawie i pomocy w zorganizowaniu adopcji dla trzech małych, zdrowych kociąt - dwóch rudzielców i jednego czarnego. Dla ich mamy - oswojonej trikolorki (wymaga sterylizacji) najprawdopodobniej znajdę dom sama. Kotka okociła się jakieś 4 tygodnie temu w garażu u znajomych. Warunki, które tam mają, pozostawiają wiele do życzenia! Leżą w brudnym pudle z kablami i starymi żarówkami, nie mają nawet kocyka, a właściciel garażu to dziwny pan bez wyobraźni, gotów je przepędzić na ulicę, jak tylko zaczną mu przeszkadzać (to znaczy, kiedy zaczną chodzić i brykać po podwórku). Ponadto dom jest położony przy trasie ekspresowej numer 7 - tuż przy ulicy. Jeśli pozwolę by tam zostały do momentu aż zaczną chodzić - jest niemal pewne, że zginą pod kołami samochodów. Mogę sama złapać mamę i wszystkie kotki (teraz jeszcze karmi, a kotki pełzają, choć już otworzyły oczy) i dowieźć je w transporterach, gdzie trzeba. Nie mogę ich jednak trzymać u siebie, gdyż sama mam kocięta w wynajmowanym pokoju. Błagam o pomoc!
Ostatnio edytowano Wto sie 24, 2010 18:41 przez
Maryla Maryla, łącznie edytowano 1 raz