Potrzebny DT Warszawa-3 kotki czeka rychła śmierć pod kołami

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 24, 2010 18:31 Potrzebny DT Warszawa-3 kotki czeka rychła śmierć pod kołami

Dzień dobry, poszukuję DT w Warszawie i pomocy w zorganizowaniu adopcji dla trzech małych, zdrowych kociąt - dwóch rudzielców i jednego czarnego. Dla ich mamy - oswojonej trikolorki (wymaga sterylizacji) najprawdopodobniej znajdę dom sama. Kotka okociła się jakieś 4 tygodnie temu w garażu u znajomych. Warunki, które tam mają, pozostawiają wiele do życzenia! Leżą w brudnym pudle z kablami i starymi żarówkami, nie mają nawet kocyka, a właściciel garażu to dziwny pan bez wyobraźni, gotów je przepędzić na ulicę, jak tylko zaczną mu przeszkadzać (to znaczy, kiedy zaczną chodzić i brykać po podwórku). Ponadto dom jest położony przy trasie ekspresowej numer 7 - tuż przy ulicy. Jeśli pozwolę by tam zostały do momentu aż zaczną chodzić - jest niemal pewne, że zginą pod kołami samochodów. Mogę sama złapać mamę i wszystkie kotki (teraz jeszcze karmi, a kotki pełzają, choć już otworzyły oczy) i dowieźć je w transporterach, gdzie trzeba. Nie mogę ich jednak trzymać u siebie, gdyż sama mam kocięta w wynajmowanym pokoju. Błagam o pomoc!
Ostatnio edytowano Wto sie 24, 2010 18:41 przez Maryla Maryla, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Maryla Maryla

Od: Pt lis 20, 2009 14:42

Post » Wto sie 24, 2010 18:38 Re: DT Warszawa 2 rude+1 czarne kocię

niewesoła sytuacja.
Podrzuce, bo inaczej pomóc nie mogę. W tytule napisz moze,ze czeka je zagłada pod kołami i nie mają przyszłości bez pomocy. Coś w tym stylu. Więcej osób zajrzy. Teraz co drugi post to szukanie domu.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto sie 24, 2010 18:59 Re: Potrzebny DT Warszawa-3 kotki czeka rychła śmierć pod kołami

Podbiję .Musisz pilnowac, by watek był na górze. jak przepadnie w czeluściach, to nikt nie zajrzy.
Teraz zła godzina. kolacje jedzą :wink:

Pomoc pilnie potrzebna. :!: :!: :!:
Jeszcze tydzien i maluszki mozna zabierać na tymczas.
Obrazek

ASK@

Post » Śro sie 25, 2010 18:35 Re: Potrzebny DT Warszawa-3 kotki czeka rychła śmierć pod kołami

Jako, że moja prośba o pomoc jest jedną z miliarda w morzu próśb, postanowiłam działać! Powstanie chwilowy tymczas u mojej siostry, razem ze znajomymi będziemy szukać domów dla malców. Potrzebuję jednak numerka na sterylkę, kiedy tylko kotka przestanie karmić (czyli za jakiś miesiąc)! Może jakaś dobra dusza mi pomoże i zarezerwuje miejsce dla biednej trikolorki?
Obrazek

Maryla Maryla

Post » Śro sie 25, 2010 19:15 Re: Potrzebny DT Warszawa-3 kotki czeka rychła śmierć pod kołami

jak bedzie jakas podbramkowa syt to pomoge albo z malymi albo z matka, jezeli chodzi o sterylke to jesli w pazdz to moj nr 0-796 096 481, jesli we wrzesniu-kolezanka monika 0-604 103 632
skontaktuj sie tez z monika bo miala chetnych na rudasy:)
Obrazek

Syku

Od: Sob mar 04, 2006 9:54

Post » Śro sie 25, 2010 19:23 Re: Potrzebny DT Warszawa-3 kotki czeka rychła śmierć pod kołami

Super, dzięki. Zachowam te numery i odezwę się, jak małe zaczną już same się odżywiać :D Chyba, że wcześniej uda mi się coś załatwić. Dzięki!!
Obrazek

Maryla Maryla

Post » Śro sie 25, 2010 20:20 Re: Potrzebny DT Warszawa-3 kotki czeka rychła śmierć pod kołami

bardzo sie cieszę,że rodzinka bezpieczna. Mozesz skorzystac z Koterii.Tylko wzceśniej trzeba zadzwonić i umóić sie. Długo trwa oczekiwanie,to można już klatkę zaklepać. bezpłątne.
Obrazek

ASK@