dziewczyny bazarki są przepiękne

ja też w zamierzchłych czasach robiłam dla PKDT piękne kartki wraz z nasza starą załogą- maja to pamięta, 6 bab i cięcie kartek przy butli wińska
teraz doba dla mnie jest za krótka.
dokładnie jak pisze kinga- zbierajcie pieniążki a potem jednorazowa wpłata na konto PKDT z dopiskiem, np. NAUTA.
boże bet bet- czemu nie może ten kotek zostać z wami do wyadoptowania? wypuścisz go po wyleczeniu? proszę cię szukaj mu domku, takiemu maluchowi ciężko będzie znów się odnaleźć na wolności. mój banderas jak mi zwiał z klatki 2 dni temu, to mimo że jest dzikim kotem, siedział w tujach i nie odszedł na krok, w końcu go dorwałam jak spał. zwierzak jak poczuje dobre serducho człowieka i będzie karmiony na wolności może się już nie odnaleźć.
maja, dzięki za pomocna dłoń, skorzystamy, skorzystamy

ale chyba nie zainwestujemy w ulotki, chyba ze kaskę z puszki, bo dostałyśmy tylko połowę wnioskowanej kwoty na sterylki miejskie, wiec szkoda mi każdej złotówki idącej nie na zabiegi. karmiciele w obliczu tego cięcia i rozbicia konkursu pomiędzy 2 programy, będą musieli sobie radzić sami, bo przy tak małej sumie, nie dam na kilometrówki ani złotówki. szkoda, bo liczyłam na patrole i monitorig miasta, a teraz będzie tak jak zawsze- "radź sobie sam". ale pozytywny aspekt tego jest taki, że zabiegi będzie można wykonywać aż w 3 klinikach