dziewczyny przepraszam za mało informacji ale naprawdę u na s się trochę teraz dzieje, nie konieczne dobrego i jakby tego było mało nasza sunia od południa wymiotuje
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna Rylska pisze:bulba ogromne, ogromne dziękujemy![]()
dziewczyny przepraszam za mało informacji ale naprawdę u na s się trochę teraz dzieje, nie konieczne dobrego i jakby tego było mało nasza sunia od południa wymiotuje
Anna Rylska pisze:dziewczyny przepraszam za mało informacji ale naprawdę u na s się trochę teraz dzieje, nie konieczne dobrego i jakby tego było mało nasza sunia od południa wymiotuje
Anna Rylska pisze:Jurand po śniadaniu, część sam zjadł tacki recovery, cześć przez strzykawkę dopchnęłam
a ja czekam na odpchlacza od Gibutkowej, jak dotrze idę sprzątać do koleżanki,potem u siebie
Gibutkowa pisze:Anna Rylska pisze:Jurand po śniadaniu, część sam zjadł tacki recovery, cześć przez strzykawkę dopchnęłam
a ja czekam na odpchlacza od Gibutkowej, jak dotrze idę sprzątać do koleżanki,potem u siebie
Jeszcze nie przyszedł? Jak dziś nie dojdzie to daj znać, wyśle ci na PW numer przesyłki.
Anna Rylska pisze:Witam
dziś już środa, teraz jak tak biegam z jednego mieszkania do drugiego, czas tak szybko leci.
Maluchy dają popalić. Coraz bardziej są absorbujące i chcą być noszone na rękach. Wynalazłam patent i zabieram od wczoraj wieczorem tam sunię, ona siedzi przy małych i coś tam z nimi robi, kociaki zadowolone, przynajmniej nie drą ryjków, a pies szczęśliwy, że może coś małego wylizać.
Ma ktoś może na zbyciu trochę mokrego dla maluchów?
Jurand lepiej, jak się uda to może na początku września zrobimy ponownie test na białaczkę, choć dla mnie to wiem, ze będzie dobicie mnie, bo wyjdzie pewnie pozytywny
idę sprzatać teraz u siebie
Gibutkowa pisze:Anna Rylska pisze:Witam
dziś już środa, teraz jak tak biegam z jednego mieszkania do drugiego, czas tak szybko leci.
Maluchy dają popalić. Coraz bardziej są absorbujące i chcą być noszone na rękach. Wynalazłam patent i zabieram od wczoraj wieczorem tam sunię, ona siedzi przy małych i coś tam z nimi robi, kociaki zadowolone, przynajmniej nie drą ryjków, a pies szczęśliwy, że może coś małego wylizać.
Ma ktoś może na zbyciu trochę mokrego dla maluchów?
Jurand lepiej, jak się uda to może na początku września zrobimy ponownie test na białaczkę, choć dla mnie to wiem, ze będzie dobicie mnie, bo wyjdzie pewnie pozytywny
idę sprzatać teraz u siebie
No proszę - to się nazywa opiekunka za free![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 186 gości