Jurand*Kot Niebieski*Białaczka* Jest dobrze

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 23, 2010 18:55 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

bulba ogromne, ogromne dziękujemy :1luvu:

dziewczyny przepraszam za mało informacji ale naprawdę u na s się trochę teraz dzieje, nie konieczne dobrego i jakby tego było mało nasza sunia od południa wymiotuje
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pon sie 23, 2010 21:37 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Anna Rylska pisze:bulba ogromne, ogromne dziękujemy :1luvu:

dziewczyny przepraszam za mało informacji ale naprawdę u na s się trochę teraz dzieje, nie konieczne dobrego i jakby tego było mało nasza sunia od południa wymiotuje

Dlaczego dobrzy ludzie zawsza mają "pod górę"? Aniu, trzymam kciuki, żeby z Waszą sunią wszystko w porządku było :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Pozdrawiam i dobrej nocki :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon sie 23, 2010 21:48 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Anna Rylska pisze:dziewczyny przepraszam za mało informacji ale naprawdę u na s się trochę teraz dzieje, nie konieczne dobrego i jakby tego było mało nasza sunia od południa wymiotuje

Aniu, trzymajcie się ... wiem, że czasami bywa ciężko, ale musi się w końcu los odmienić :!:
Wygłaskaj Sabę ode mnie ... biedna kochana sunia Obrazek

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Wto sie 24, 2010 7:51 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Witam
dziś Saba już lepiej,wczoraj dostała leki ( dziś też będzie kolejna tura), w domu napasłam ją lakcidem i siemieniem lnianym - u dużego psa tak fajnie podaje się leki i aplikuje duże strzykawki ze specyfikami

Anna Rylska

Post » Wto sie 24, 2010 7:58 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Jurand po śniadaniu, część sam zjadł tacki recovery, cześć przez strzykawkę dopchnęłam
a ja czekam na odpchlacza od Gibutkowej, jak dotrze idę sprzątać do koleżanki,potem u siebie

Anna Rylska

Post » Wto sie 24, 2010 8:14 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

kciuki :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Wto sie 24, 2010 11:16 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Anna Rylska pisze:Jurand po śniadaniu, część sam zjadł tacki recovery, cześć przez strzykawkę dopchnęłam
a ja czekam na odpchlacza od Gibutkowej, jak dotrze idę sprzątać do koleżanki,potem u siebie

Jeszcze nie przyszedł? Jak dziś nie dojdzie to daj znać, wyśle ci na PW numer przesyłki.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto sie 24, 2010 11:30 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Gibutkowa pisze:
Anna Rylska pisze:Jurand po śniadaniu, część sam zjadł tacki recovery, cześć przez strzykawkę dopchnęłam

Jeszcze nie przyszedł? Jak dziś nie dojdzie to daj znać, wyśle ci na PW numer przesyłki.

dzisiaj w "trójce" słuchałam o przesyłkach priorytetowych.
Najbardziej podobała mi sie wypowiedź faceta który reklamował na poczcie że priorytet który wysłał z Gdańska do Rumii /50 km/, nie "doszedł" mimo kilku dni. Pani na poczcie ryknęła na feceta " a co pan chciał za złotówkę?????"
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Wto sie 24, 2010 11:31 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

jeszcze nie

Anna Rylska

Post » Wto sie 24, 2010 13:31 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Gibutkowa - "Filemon" dotarł, dziękujemy :1luvu:

Anna Rylska

Post » Śro sie 25, 2010 8:09 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Witam
dziś już środa, teraz jak tak biegam z jednego mieszkania do drugiego, czas tak szybko leci.
Maluchy dają popalić. Coraz bardziej są absorbujące i chcą być noszone na rękach. Wynalazłam patent i zabieram od wczoraj wieczorem tam sunię, ona siedzi przy małych i coś tam z nimi robi, kociaki zadowolone, przynajmniej nie drą ryjków, a pies szczęśliwy, że może coś małego wylizać.
Ma ktoś może na zbyciu trochę mokrego dla maluchów?

Jurand lepiej, jak się uda to może na początku września zrobimy ponownie test na białaczkę, choć dla mnie to wiem, ze będzie dobicie mnie, bo wyjdzie pewnie pozytywny

idę sprzatać teraz u siebie

Anna Rylska

Post » Śro sie 25, 2010 9:07 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Anna Rylska pisze:Witam
dziś już środa, teraz jak tak biegam z jednego mieszkania do drugiego, czas tak szybko leci.
Maluchy dają popalić. Coraz bardziej są absorbujące i chcą być noszone na rękach. Wynalazłam patent i zabieram od wczoraj wieczorem tam sunię, ona siedzi przy małych i coś tam z nimi robi, kociaki zadowolone, przynajmniej nie drą ryjków, a pies szczęśliwy, że może coś małego wylizać.

Jurand lepiej, jak się uda to może na początku września zrobimy ponownie test na białaczkę, choć dla mnie to wiem, ze będzie dobicie mnie, bo wyjdzie pewnie pozytywny

No proszę - to się nazywa opiekunka za free :mrgreen: 8)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro sie 25, 2010 9:19 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Gibutkowa pisze:
Anna Rylska pisze:Witam

No proszę - to się nazywa opiekunka za free :mrgreen: 8)

albo "upiec trzy pieczenie na jednym ogniu" :mrgreen: Zadowolone kociaki, zadowolona sunia i zadowolona Ania :mrgreen:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Śro sie 25, 2010 19:01 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Aniu, jutro Orijen powinien dotrzeć do Ciebie. Jakby kurier nie przyjechał, daj proszę znać.
Pozdrawiam i zdróweczka dla Jurandzika i gromadki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw sie 26, 2010 7:50 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

dobrze, dam znać

a małe 4 glutki zaczynają mi się rozłazić, coraz bardziej ciekawskie
dziś rano nasza sunia Sabcia jak puściłam kociaki na dywan, to biedna nie wiedziała, do którego ma lecieć
do tej pory trzymałam je w wielkim kartonowym pudle po telewizorze,ze muszę coś pomyśleć innego :?

Jurand po śniadaniu, dziś nie chętny od rana jest do jedzenia, i wiem dlaczego- łobuz nie ma gerberka,przynajmniej wymieszanego z recovery, to on strajkuje, uzależnił się od nich
ogólnie jest dużo lepiej, niż te kilka dni temu, co odchodził w oczach, jednak takie akcje dają mu się we znaki, cała energię traci na walkę z chorobą,a nie na wzrost :(

Anna Rylska

[poprzednia][następna]