Zbieraj znaczki, nie koty. DO ZAMKNIĘCIA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 22, 2010 16:22 Re: Zbieraj znaczki, nie koty. Rozmowy o kolekcjonerstwie II

zaznaczę sobie
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Wto sie 24, 2010 7:18 Re: Zbieraj znaczki, nie koty. Rozmowy o kolekcjonerstwie II

Czy ktoś wie ile aktualnie kotów posiada fufu?

Zadałam to pytanie w poprzedniej części, ale w ferworze dyskusji chyba nikt nie zauważył...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Wto sie 24, 2010 9:18 Re: Zbieraj znaczki, nie koty. Rozmowy o kolekcjonerstwie II

CoToMa pisze:Czy ktoś wie ile aktualnie kotów posiada fufu?

Zadałam to pytanie w poprzedniej części, ale w ferworze dyskusji chyba nikt nie zauważył...

Nie wiem. Wiem, że w ostatnim czasie kilka kotów jej zmarło.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Wto sie 24, 2010 9:25 Re: Zbieraj znaczki, nie koty. Rozmowy o kolekcjonerstwie II

casica pisze:

A fufu zanikła...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto sie 24, 2010 9:38 Re: Zbieraj znaczki, nie koty. Rozmowy o kolekcjonerstwie II

Zofia&Sasza pisze:
casica pisze:

A fufu zanikła...

Nie, wcale nie. Czyta, śledzi, obserwuje. Z ewentualnymi domkami kontaktuje się poza forum, udając, że z forum nie ma nic wspólnego.

casica

Post » Wto sie 24, 2010 9:44 Re: Zbieraj znaczki, nie koty. Rozmowy o kolekcjonerstwie II

Jakieś trzy tygodnie temu chciała od nas adoptować starszego Wrzoska.
Pisała, że ma w domu jednego kota i jednego psa...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Wto sie 24, 2010 9:46 Re: Zbieraj znaczki, nie koty. Rozmowy o kolekcjonerstwie II

casica pisze:Zofia&Sasza napisał(a):
casica napisał(a):
CoToMa napisał(a):

A fufu zanikła...

Nie, wcale nie. Czyta, śledzi, obserwuje. Z ewentualnymi domkami kontaktuje się poza forum, udając, że z forum nie ma nic wspólnego.

oooo, czy to teoria spisku czy jakaś faktycznie alarmująca sytuacja? Z tego co widziałam, fufu podaje info o Fundacji Azyl w Łodzi, więc chyba nie działa na własną rękę i kontakt przez Fundację jest możliwy.

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Wto sie 24, 2010 10:03 Re: Zbieraj znaczki, nie koty. Rozmowy o kolekcjonerstwie II

Tak się wtrącę - podczytuję ten wątek z doskoku, nie mam czasu na przelecenie całego :roll:
ale ktoś wspomniał o tym, jak łatwo osoby bardzo zakocone dostają kolejne koty na DT.
I tutaj mam małą uwagę, nie wiem jak to wytłumaczyć, ale ja kilka tygodni temu zdecydowałam się dać DT i proponowałam go kilku kotom w bardzo trudnej sytuacji. I cisza 8O najpierw dostałam odpowiedź, że super, dzięki - i na tym koniec... rozumiem brak zaufania itd, ale tak w zasadzie to nie wiem o co chodzi - czy taki dom który ma 15 kotów jest już "sprawdzony" ?

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Wto sie 24, 2010 10:28 Re: Zbieraj znaczki, nie koty. Rozmowy o kolekcjonerstwie II

dite pisze:
casica pisze:Zofia&Sasza napisał(a):
casica napisał(a):
CoToMa napisał(a):

A fufu zanikła...

oooo, czy to teoria spisku czy jakaś faktycznie alarmująca sytuacja? Z tego co widziałam, fufu podaje info o Fundacji Azyl w Łodzi, więc chyba nie działa na własną rękę i kontakt przez Fundację jest możliwy.

No i co, że podaje? I co, że chyba nawet działa? Jak to się ma do jej chorej działalności? Nijak. Fundacja to element uwiarygodnienia, ale tylko element.

casica

Post » Wto sie 24, 2010 10:43 Re: Zbieraj znaczki, nie koty. Rozmowy o kolekcjonerstwie II

casica pisze: jej chorej działalności
a o tej działalności można przeczytać gdzieś na wątku/ach? bo nie zwróciłam uwagi, ale ja tu jestem od niedawna, więc mogło mi umknąć

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Wto sie 24, 2010 10:43 Re: Zbieraj znaczki, nie koty. Rozmowy o kolekcjonerstwie II

sisay pisze:Tak się wtrącę - podczytuję ten wątek z doskoku, nie mam czasu na przelecenie całego :roll:
ale ktoś wspomniał o tym, jak łatwo osoby bardzo zakocone dostają kolejne koty na DT.
I tutaj mam małą uwagę, nie wiem jak to wytłumaczyć, ale ja kilka tygodni temu zdecydowałam się dać DT i proponowałam go kilku kotom w bardzo trudnej sytuacji. I cisza 8O najpierw dostałam odpowiedź, że super, dzięki - i na tym koniec... rozumiem brak zaufania itd, ale tak w zasadzie to nie wiem o co chodzi - czy taki dom który ma 15 kotów jest już "sprawdzony" ?

8O 8O 8O
Rzeczywiście, bardzo dziwne... Przecież każdy DT jest na wagę złota.
Chyba, że czymś "podpadłaś" ;)

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Wto sie 24, 2010 10:49 Re: Zbieraj znaczki, nie koty. Rozmowy o kolekcjonerstwie II

8O
Chyba jeszcze nie miałam okazji podpaść :ryk:

sisay

Post » Wto sie 24, 2010 11:01 Re: Zbieraj znaczki, nie koty. Rozmowy o kolekcjonerstwie II

sisay pisze: 8O
Chyba jeszcze nie miałam okazji podpaść :ryk:

Sisay, z całym zrozumieniem dla Ciebie i przy zupełnej nieznajomości konkretnych przypadków, w których oferowałaś DT - wystarczy Twój podpis... :(

Inną sprawa jest to, że gdybyś mieszkała bliżej `coś` bym dla Ciebie znalazła...
:)
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Wto sie 24, 2010 11:05 Re: Zbieraj znaczki, nie koty. Rozmowy o kolekcjonerstwie II

Chodzi o ten wypadek z oknem? :roll: może rzeczywiście, tylko nikt nic słowem nie wspomniał o jakichś zastrzeżeniach...

Teraz to już nieaktualne, mam kogo tymczasować :wink:

sisay

Post » Wto sie 24, 2010 11:09 Re: Zbieraj znaczki, nie koty. Rozmowy o kolekcjonerstwie II

dite pisze:
casica pisze: jej chorej działalności
a o tej działalności można przeczytać gdzieś na wątku/ach? bo nie zwróciłam uwagi, ale ja tu jestem od niedawna, więc mogło mi umknąć

Przeczytaj sobie chocby ten watek
viewtopic.php?f=1&t=101574&hilit=fufu

casica

[poprzednia][następna]