Moderator: Estraven
Ja-Ba pisze:Izo
ja nie zniknęłam z wątku z jakiegoś konkretnego powodu - nie dotyczył on w każdym razie Ciebie czy wątku.
Wiesz że były i niestety są nadal problemy w schronisku w Koninie, zaangażowałam tam naprawdę dużo swojego czasu i angażuję go nadal. A w czasie upałów jestem na ogół wyłączona ze wszystkiego - leżę i dogorywam modląc się bym nie musiała przynajmniej trafić do szpitala.
Tak więc widzisz - powody całkiem prozaiczne.
Będę zaglądała by przynajmniej być na bieżąco.
Ciągle myslę o Twoim zaangażowaniu, Twojej pracy i nieustająco trzymam kciuki za powodzenie Twoich działań by polepszyć los kotów.
Iweta pisze:wiora pisze:dzien dobry
Ja też sie witam niedzielnie
Afatima pisze:I ja na dobranoc. Jestem dziś po dość ciężkim głebokim nurkowaniu i już usypiam. Pełno tu kotków portowych, mniej tęsknię za Melanią kiedy przychodzą dać sie pogłaskać.
Trzymajcie się, Izuś, ja tylko tymczasowo zniknę i tylko z powodów technicznych.
Megana pisze:Byliśmy na jeżynach w lesie. Masakrycznie drapieżne krzaki. Poza tym 3,5 kg na wino nie starczy, muszę dokombinować czegoś innego.
Kombinuję też jeszcze coś, ale podzielę się nowiną pod koniec tygodnia...
Pozdrawiam, dziewczyny.
iza71koty pisze:
J
Mozna by bylo zrobic wiecej , majac w rece odpowiednie instrumenty i Urzad za soba.Jednak jak widzisz...Ach co Ci będe pisać. Sama wiesz najlepiej.
![]()
Wielkie i ważne dni przed Nimi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, rriental i 54 gości