Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mk999 pisze:Akima pisze:Czy do schronu nie trafiły w ostatnim tygodniu dwie kotki: biało-czarna i bura z okolic ul. Gołaśka. Mam pod opieką 4 piwniczne koty, od tygodnia 2 się nie pojawiają. Sprawdzcie proszę. Te 2 były bardziej przyzwyczajone do ludzi. wszytskie po sterylce były u mnie ale te 2 jakos najbardziej proludzkie. Boję się, że mogło się im coś stać. Dokarmiam od 3 lat i nie było jeszcze tak dlugiej przerwy.
Na kwarantannie dzisiaj były 4 burasy i czarno - białe chyba kotka , czarno - białe się łasiło a burasy chowały się.Ludzie którzy przynoszą koty nie zawsze podają prawdziwe dane gdzie znaleźli zwierzaki.
To trzeba zadzwonić do schronu
12 429 74 72 w 26 do lekarzy oni mają karty kotów.
mk999 pisze:Na kwarantannie nie wolno robić zdjęć.
Chyba ze kot już ją skończył.
mk999 pisze:To proszę o magazyn 4 zdjęcia.
Tam jest tricolorka. Ma na imię Celinka 144/07/10 , jest jeszcze niewysterylizowana . bardzo dużo burasów i coś pięknego srebrnego.
Srebrny i tricolorka są może płochliwe ale do oswojenia, po jakimś czasie.
Tunisia pisze:Andora chyba tez miała dziś szczęście? bo dzwoniła do mnie agamika i chciała ją zidentyfikować na G2
trochę prywaty, trochę już zapomniałam że takie kocięta potrafią być w 5 miejscach na raz i np zmaterializować się w durszlaku, obskubać i wyciamkać wszystkie pierogi łącznie z wylizaniem nadzienia truskawkowego
BarbAnn pisze:to jest Jojo?
na mojej picasie zdjęcia są ułożone wg kolejności robienia-ale nie opisywałam nr garaży
może jak dojdę do wprawy to będę już wiedziała kto jest kto i gdzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 259 gości