a kotkom życzę smacznego

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Beasia pisze:takiej ślicznocie jak Kardamonto można wszystko wybaczyć, nawet rozdeptaną smagliczkę
hanelka pisze:E, nie, nie! Ze smagliczką to było trochę inaczej. Kardamon pogodził z utratą swojej ulubionej skrzyneczki na korzyść smagliczki. Kładł się obok na stoliku i chyba szeptali sobie jakieś komplementy, bo smagliczka pachniałą przepięknie, a Kardamon uśmiechał się przez sen.
I tak smagliczka i Kardamon kwitli obok siebie przez cały kwiecień... maj... czerwiec... lipiec...
Nadszedł sierpień. Nagle któregoś dnia:
Smagliczka?!... Smagliczka?!... Ja wam dam smagliczkę!... Kocia twarz!... Jestem JEDYNĄ SŁUSZNĄ SMAGLICZKĄ na świecie!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No. I po smagliczce.mrrrmrrrmrrr...
![]()
ASK@ pisze:na szerloku ogłaszam od początu mego tymczasowania i nigdy kot nie miał domu z tego portalu.Nawet pozarłam sie z nimi ostatnio o ogłoszenie Grzywki bo mi odrzucili z powodu brzydkiego wyrazu w trści. A nie podobało się im słow "krucha" .Pisane było w kontekscie ,że jast mała ,piekna i krucha laleczka.
Teraz wszystkie mają tam ogłoszenia i cisza.
Ale to dobrze,ze komuś sie udaje.Ciesze sie,ze Suri znalazła domek.
mimbla64 pisze:ASK@ pisze:na szerloku ogłaszam od początu mego tymczasowania i nigdy kot nie miał domu z tego portalu.Nawet pozarłam sie z nimi ostatnio o ogłoszenie Grzywki bo mi odrzucili z powodu brzydkiego wyrazu w trści. A nie podobało się im słow "krucha" .Pisane było w kontekscie ,że jast mała ,piekna i krucha laleczka.
Teraz wszystkie mają tam ogłoszenia i cisza.
Ale to dobrze,ze komuś sie udaje.Ciesze sie,ze Suri znalazła domek.
No popatrz, a ja szerloka w ogóle nie znałam. Może to takie prawo, że początki miłe...![]()
To jeszcze dodam, że olx też ostatnio odkryłam i koleżanka oddała wczoraj koteczkę z tego ogłoszenia.
ellza1 pisze:Kochani podczytywacze, mam prosbę, zagłosujcie na Kotkowo w ankiecie Krakvetu
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... 68&start=0
Wystarczy się zalogować lub zarejestrować i oddac głos na nr 1 ( Fundacja Kotkowo z Białegostoku) . Uwaga z 1 IP można oddać tylko 1 głos
Z moich dotychczasowych obserwacji głosowań wydawało mi się, że zawsze Miau i Dogomania współpracowały i przestrzegały reguł głosowania ( miesiac Miau, miesiac Dogomania - ankieta wewnętrzna i potem poparcie wspólnego kandydata). W tym miesiącu w głosowaniu wewnątrz forum Miau - zgodnie z umową z Dogomanią - wygrało Kotkowo. Niestety Przytulisko dla zwierzat w Brzegu pogrywa - moim zdaniem - nieuczciwie ( i nie tylko moim ). Wiem, że mają trudną sytuacje, ale każdy ma trudną - od tego będzie głosowanie w przyszłym miesiącu na kandydatów z Dogomanii, gdzie przytulisko w Brzegu jest zalogowane. Kotkowo też jest w trudnej sytuacji i bardzo potrzebuje wsparcia, próbowali już tyle razy. Moim zdaniem należy grać fair play, widać niektórzy mają odmienne zdanie ....
Bardzo Was proszę kochani o głosy na Kotkowo
Czy (prawie) wszystkie fajne koty wyprowadzają się do Lublina?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Majestic-12 [Bot] i 11 gości