Moderator: Estraven
Całkowicie popieramNITKA/KARINKA pisze:może już przestańcie dyskutować na KV, bo tylko się nakręcacie.
jakoś do tej pory wydawało mi się, że jesteśmy w miarę normalną, spokojną grupątej kłótni zawiniło tylko i wyłącznie kotkowo! w dodatku to ich nie pierwszy już raz... robią takie zadymy bardzo często, prześledź sobie poprzednie wątki!
1969ak pisze:Całkowicie popieramGorąco Was proszę, żeby nikt z Kotkowa już tam nie pisał. Nie piszmy, że polszczyna, nie piszmy, że poparlibyśmy ich w kolejnym głosowaniu ale teraz już nie, nie piszmy nic. Wiem, że szarpią nam nerwy ale nie dajmy się bez sensu prowokować. Szkoda zdrowia, lepiej szukajmy jeszcze głosów.
justyslopez pisze:No tak tylko ze Brzeg twierdzi że to my oszukujemy i gramy nie fair... wiec nie wiem czy nie zaszkodzimy sobie. Szczególnie że ktos tu sie przyznal do wielokrotnego glosowania z jednego IP.
głosowałam 
asika5 pisze:nasze szpitalne koty giną w szybkim tempie, nie wiadomo na ile to pomoc ludzi, psów, a może jakaś zaraza?Zostało już ich tylko chyba z 5, a było ..... dużo więcej.

Magdulka pisze:Mam pytanko w sprawie kici Shakirki :) Miałabym chętnego na nią.. w jakim wieku jest kicia i może coś więcej jej charakterku?:) Wielkie dzięki za wszelkie info:)
BOZENAZWISNIEWA pisze:A my pozdrawiamy Rumcajsikowo...wielki sie zrobił..dostał ksywke "byku", bo chce rzadzic w domuŚmiesznie to wyglada jak sie "nadyma",żeby przerosnąć wizualnie kocury....to juz nie Nochalek, tylko Nochal-gaduła...-skończył już 8 miesięcy

, i nie wiem czy wszyscy wiedzą, ale Rumcajsik miał na poczatku test białaczkowy +, Bożenka podleczyła interferonem i jest minusik

Państwo nie chcieli mruczących Konwalijek (jeden mruczy kiedy trzeba i kiedy nie) tylko właśnie Lewka. Ale będzie miał rygor - nowa właścicielka jest policjantką
domki super, ale i tak dalej liczę koty jak zamykam je po harcach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], puszatek i 49 gości