Tillibulkowy harem 3 - proszę o zamknięcie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 18, 2010 7:09 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia - podobno lepiej...

Dziewczyny, dziekuje Wam za komplementy :1luvu: :D :1luvu:

Mam jeszcze troche fotek do wklejenia, ale teraz mamy wizyte tesciowej na glowie, sprzatanie i te sprawy, dzisiaj zakupy i gotowanie na ich przyjazd i znowu sprzatanie... yuck...
W trakcie wizyty gosci nie bede miala dostepu do kompa, bo musimy im oddac nasza sypialnie do urzedowania, a tam wlasnie stoi moj komp, takze wiesci beda dopiero wieczorem w niedziele lub w poniedzialek. Dzisiaj oczywiscie tez jeszcze jestem :wink:

Miniboni, to o fotkach, to mam nadzieje, ze bylo stwierdzenie, nie pytanie... :wink:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw sie 19, 2010 13:33 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia - podobno lepiej...

Cześć Tilli :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw sie 19, 2010 17:01 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia - podobno lepiej...

Hej Tilku i koteczki, teraz Ty zniknęłaś? 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw sie 19, 2010 17:58 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia - podobno lepiej...

Gorzej - teściowa ją znikła :twisted:

OKI

Post » Czw sie 19, 2010 18:02 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia - podobno lepiej...

Teściowa jak nic wymusiła odwyk...... :twisted:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw sie 19, 2010 18:07 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia - podobno lepiej...

Mało, że zajęła łóżko, to jeszcze kompa też :twisted:
Pewnie siedzi na forum dla teściowych :mrgreen:

OKI

Post » Pt sie 20, 2010 6:37 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia - podobno lepiej...

Teściowa czy Madzia? :ryk:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt sie 20, 2010 17:43 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia - podobno lepiej...

O, Oki wrócila :mrgreen:

Dziewczyny, dzieki za troske i wsparcie moralne a propos tesciowej :wink: :1luvu: TŻ zabral nas dzisiaj na spacer plażą wzdłuż zalewu zegrzyńskiego, a potem na obiadek do Góralskiej chaty - chcial mi zaoszczedzic gotowania, choc tesciowa i babcia przywiozly ze sobą całą wałówke łacznie z przepysznymi mięsnymi roladami i modrą kapustą :D :D :D Ja nie wiem po co tyle jedzenia nakupowałam, nie miesci mi sie w lodowce.

Dzisiaj niestety znowu uslyszalam od tesciowej standardowy komentarz na temat mojej figury :roll: :roll: To juz tradycja, za kazdym razem go slysze jak sie widzimy :roll: :roll:

Poza tym tesciowa odkryla ameryke w konserwie, chodzi po domu i powtarza, ze "jednak z kotow tez sie brudzi" - wiec jak teraz pojechaly do znajomej - zlapalam sie za odkurzacz i poprawilam moje trudy wczorajszego sprzatania kolejnym odkurzaniem.

Rubka jest w totalnym stresie. Zorka olewa, nie daje sie glaskac (wołają na nią nie wiedziec czemu "Dorka" :wink: chyba z tesknoty za siostrą TŻ, ktora zostala w zabrzu - Dorotą). Freya sie nie przejmuje, choc asekuracyjnie nie podchodzi. Ruby tak sprytnie sie chowa, ze tesciowa i babcia maja niezla zagwostke i ciagle chodza i powtarzaja: "gdzie ten trzeci kot?", "a jak ten trzeci wygląda". Najbardziej podoba im sie Zorka, bo "ma takie niesamowite oczy", na co poinformowalam je, ze Ruby tez ma niebieskie, ale nie chca wierzyc na slowo :ryk: :ryk: :ryk: Stwierdzam po raz kolejny, ze nasze koty sa baaardzo mądre :twisted:

tillibulek

Post » Pt sie 20, 2010 18:01 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia - podobno lepiej...

Oj, baardzo! :D
Wieści z frontu nie najgorsze, a ta rolada brzmi rewelacyjnie! :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt sie 20, 2010 18:25 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia - podobno lepiej...

kalair pisze:Oj, baardzo! :D
Wieści z frontu nie najgorsze, a ta rolada brzmi rewelacyjnie! :ok: :ok: :ok:

nom :mrgreen:

tillibulek

Post » Sob sie 21, 2010 6:39 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia - podobno lepiej...

Obrazek 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob sie 21, 2010 8:20 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia - podobno lepiej...

Witanko :lol:
Mądre koteczki, mądre :kotek: :kotek: :kotek:

Sorki, ale co teściówka chce od Twojej figury?! 8O 8O 8O

OKI

Post » Nie sie 22, 2010 7:14 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia - podobno lepiej...

Teściowa się czepia po teściowemu. :lol:
Taka karma.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie sie 22, 2010 9:30 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia - podobno lepiej...

Mam braki w edukacji, jeśli chodzi o temat teściowych :mrgreen:

OKI

Post » Nie sie 22, 2010 19:25 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia - podobno lepiej...

tesciowa stara sie byc mila, ale czasami po prostu z niej wychodzi, ze jest zwyczajnie wredna (nieprawda, ze to tylko rude sa wredne) - 3 razy sie przyczepila do mojej figury, w koncu TŻ sie wkurzyl i na nia wrzasnal, zeby sie odczepila, to powiedziala, ze jej sie taka figura wlasnie podoba - dlatego komentuje - tereferekuku :roll: :roll:
a potem jak szlismy, to znowu wrocil temat figury i tesciowa mowi: "Magda, powiedz, która z nas - babcia czy ja - jest szersza w biodrach?" i wyszlo na to, ze tesciowa ma ten sam typ figury co ja, tylko brzucho jej wystaje - wiec skoro jej sie te biodra tak podobaja, to czemu sama na nie narzeka - kłamczucha :roll:

najwazniejsze, ze juz pojechala :mrgreen: :mrgreen:
poza tym babcia jest super :ok: wynagradzala zlosliwe teksty swoim poczuciem humoru :ok:

Ruby odetchnęła - jak tylko pojechaly, a my wrocilismy z odwożenia ich, zaleglam na łóżku w sypialni (cudownie jest miec z powrotem sypialnie dla siebie :D :D ), to Rubcia przybiegla, uwalila sie i zaczela robic fikolki po calym wyrku radośnie przy tym kwękając :D :dance: :balony: :dance2:

tillibulek

[poprzednia][następna]