Izunia, ściskam Cie mocno. W przyszłym tygodniu w ogóle nie będę miała dostepu de netu, bo u moich rodziców nie ma. Póki co zaglądam kiedy mogę.
Trzymajcie się ciepło

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Megana pisze:Biłam się z jeżynami i wszystko mnie piecze.
Piszcie dziewczyny co tam - Izo, serum...?
Afatima pisze:Melduję się, cały czas jeszcze na kursie, z czasem jest coraz gorzej![]()
Izunia, ściskam Cie mocno. W przyszłym tygodniu w ogóle nie będę miała dostepu de netu, bo u moich rodziców nie ma. Póki co zaglądam kiedy mogę.
Trzymajcie się ciepło
-=sara=- pisze:A co tu tak puściotko?
Wszystcy wybyli...![]()
Moje futra siedzą cały dzień na balkonie i obserwują jakieś latające robaczki, co jakiś czas przybiegając do mnie i mnie informując - chyba o jakiś nadzwyczaj ciekawych okazachA może chcą aby "mamusia" upolowała?
![]()
Ciekawe jak tam Ciapulekno i Szczurasek
O tak próbują robić moje koty:![]()
Ja-Ba pisze:Dawno mnie tutaj nie było.Nie nadrobię straconych postów ale postaram się juz być
aglo pisze:iza71koty pisze:Boguś dzisiaj był.Najadł sie do syta, a nawet dostał duża dokładkę, jak jechałam do kociaków na moich działkach. Trafiło mu sie dzisiaj.
Krzyku narobil, bo Tygrysek tam przyszedł. Az sie wystraszyłam, ze Boguś tak krzyczy.
Nie wiedziałam czy taki głodny czy Tygrysek tak go drazni.
W drodze na działke Tygryska juz nie było i Boguś sie najadł w spokoju ze Stelcią i Elizą.
![]()
Powinnysmy mu zmienić imię, albo dodać przydomek w stylu
Boguś Bumerang, w skrócie 2B![]()
Pozdrawiamy deszczowo i burzowo. Pada okropnie u nas.
taizu pisze:Dla rozweselenia, jeśli jeszcze nie oglądałyście:
http://www.youtube.com/watch?v=EKvNqe8cKU4
ALICJA Borgelt pisze:Ja się witam wieczornie, dziś z Grfieldem odwiedziliśmy Weta, oczka ładnie się wygoiły
A jak tam Iza sobie daje radę![]()
Izo brakuje nam Ciebie
wiora pisze:dzien dobry
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 85 gości