Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 21, 2010 20:33 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Melduję się, cały czas jeszcze na kursie, z czasem jest coraz gorzej :?
Izunia, ściskam Cie mocno. W przyszłym tygodniu w ogóle nie będę miała dostepu de netu, bo u moich rodziców nie ma. Póki co zaglądam kiedy mogę.
Trzymajcie się ciepło :)
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Sob sie 21, 2010 20:41 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

ja jeszcze hopna na gore i uciekam spac,
nieczuje sie najlepiej :?
takze spokojnej nocy :kotek:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob sie 21, 2010 22:10 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Biłam się z jeżynami i wszystko mnie piecze.
Piszcie dziewczyny co tam - Izo, serum...?

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Sob sie 21, 2010 23:50 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Megana pisze:Biłam się z jeżynami i wszystko mnie piecze.
Piszcie dziewczyny co tam - Izo, serum...?

O kurcze Megana to ostro było? :D Masz wlasne czy w lesie bylaś? Musisz sie dobrze sprawdzic, czy kleszcze gdzies sie nie usadowiły. Mam na działce krzak. Ale dosć mocno nam przemarzł tej zimy. :| Maz musiał wyciać, ale puszcza odnogi. Ma takie duze, super słodziutkie owoce. :D

Martwie sie co u Serum. :roll: Podesłasłałam Jej link do watku listopadowego, gdzie zaczela sie sprawa mordowanych na Tęczy kotków. Chciałam żeby poczytała, zobaczyła na własne oczy to piekło które przeszliśmy. :| Teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam..... :roll:

Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Sob sie 21, 2010 23:53 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Afatima pisze:Melduję się, cały czas jeszcze na kursie, z czasem jest coraz gorzej :?
Izunia, ściskam Cie mocno. W przyszłym tygodniu w ogóle nie będę miała dostepu de netu, bo u moich rodziców nie ma. Póki co zaglądam kiedy mogę.
Trzymajcie się ciepło :)

Widzisz Ola. Ciebie nie będzie... :| Serum nie ma... :| Mnie nie ma....I Dziewczyny sa bardzo, bardzo samotne. :| Dobrze ze choć Ja-Ba wrócila. :D Bardzo mnie to cieszy. :1luvu: Kiedy Serum napisała ze odchodzi, zaraz mi sie przypomniało jak nagle odeszła Ja-Ba. Bardzo mi jej brakowało przez długi czas.... :|

iza71koty

Post » Nie sie 22, 2010 0:14 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

-=sara=- pisze:A co tu tak puściotko?
Wszystcy wybyli... 8)
Moje futra siedzą cały dzień na balkonie i obserwują jakieś latające robaczki, co jakiś czas przybiegając do mnie i mnie informując - chyba o jakiś nadzwyczaj ciekawych okazach :wink: A może chcą aby "mamusia" upolowała? :mrgreen:

Ciekawe jak tam Ciapulek :1luvu: no i Szczurasek :1luvu:

O tak próbują robić moje koty: :mrgreen:

Obrazek

No teraz to ALICJA watku pilnuje. :1luvu: Całe szczeście!!! :D Z robaczkami musisz uwazac. Wiesz? Nie daj Boże jakaś osa czy pszczoła. :roll:
U Szczurka dobrze. :D Schudł troche ostatnio, ale pewnie jesienia znów zacznie się tuczyc. Teraz bardzo duzo wedruje. Przychodzi , jest codziennie. Dzisiaj nawet sie spóżnił. Oczko zreszta też.A Ciapulek to widzę ze niby taka cicha woda, ale on jednak ma swoje zasady. :D Nie spodziewałam sie, ale widzę ze kreci sie na coraz bardziej rozległym terenie. Spotykam go to u Bartusia, to u Trusi, to u Murzynki. Nie wchodzi w zadne potyczki, ale widzę ze pozycję w stadzie ma. :D :D Wacuś jest mu uległy. Trusia tez do niego nie wyskakuje, a robi to w stosunku do innych kotów dosć często.

Bardzo martwi mnie zaginiecie dwóch kotków, których szukam od kilku dni. Nie wiem co sie dzieje z Dominikiem. :| Ostatnio po tych ulewach zmienil teren i niestety złe wybrał, bo wrócil na stary teren opanowany od kocurki tej babki, co Wam wcześniej pisałam. Jeden z nich jest bardzo agresywny. :| Dominik bardzo sie go boi. Przy mnie przebiegł ulicę i uciekl. :| Nie widziałam go od tej pory. Nie wiem gdzie je, gdzie spi i czy wogóle coś je? :roll: Zostawiam więcej na Tęczy, zostawiam więcej przy szarej kici powodziowej, ale tam nikłe szanse, bo dziki żeruja. :| Wogóle odkryłam z przerazeniem, ze w wielu miejscach pojawiły sie dziki. Całe stada. :| Ziemia jest potwornie zryta. Wszystko powyrywane z korzeniami :| .Nie wiem czy Dominik właśnie nie przeniósł sie wtedy z tego powodu. :roll: Jego teren jest stratowany. Pewnie boi sie wrócic.A tam gdzie sie wybrał jest jeszcze gorzej i obawiam sie ze głoduje. :| Tyle dni go nie widziałam ze zaczynam mieć czarne myśli. :|
Druga sprawa to Sara. :| Szukam jej, wolam. Martwie się . Nie pokazuje sie od trzech dni. :| Jest karmiona, dzieki Pani Doktor, :evil: przy szlaku rowerowym. Masa ludzi, rowerów, psy chodza. Chodzę tam, wołam i obawiam sie ze cos się musiało stać. :| To do niej nie podobne. Zawsze czekała razem z Perełką.Wszystkie inne kotki tam sa. Tylko Sary nie ma.... :|

iza71koty

Post » Nie sie 22, 2010 0:16 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Ja-Ba pisze:Dawno mnie tutaj nie było.Nie nadrobię straconych postów ale postaram się juz być :D

Ogromnie się cieszę ze znów tutaj z nami JESTEŚ!!! :1luvu:

iza71koty

Post » Nie sie 22, 2010 0:22 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

aglo pisze:
iza71koty pisze:Boguś dzisiaj był. :D Najadł sie do syta, a nawet dostał duża dokładkę, jak jechałam do kociaków na moich działkach. Trafiło mu sie dzisiaj. :D Krzyku narobil, bo Tygrysek tam przyszedł. Az sie wystraszyłam, ze Boguś tak krzyczy. :roll: Nie wiedziałam czy taki głodny czy Tygrysek tak go drazni. :roll: W drodze na działke Tygryska juz nie było i Boguś sie najadł w spokoju ze Stelcią i Elizą. :D

Powinnysmy mu zmienić imię, albo dodać przydomek w stylu

Boguś Bumerang
, w skrócie 2B :twisted:

Pozdrawiamy deszczowo i burzowo. Pada okropnie u nas.

A wiesz co? Dzisiaj znowu go nie było. :roll: Kurcze nie wiem co z nim. :roll: Wczoraj go widziałam dopiero jak wracałam w nocy z działek. Ale na posilek nie przyszedl. :| No chyba że sie spóżnil. :roll: Zostawilam mu dzisiaj jedzonko ,za płotem firmy, tam gdzie wczoraj sie krecil. Bo jak zostawię u Stelci, to zaraz ta watacha tych trzech psów mu wyje. :| Widzę ze znów zaczeły obchód. :| A było kilka dni spokoju.... :roll:

iza71koty

Post » Nie sie 22, 2010 0:24 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

taizu pisze:Dla rozweselenia, jeśli jeszcze nie oglądałyście:
http://www.youtube.com/watch?v=EKvNqe8cKU4

Bardzo mi przypadło do gustu te poranne budzenie!!! :lol: Super filmiki. :lol: Dziękujemy Taizu. :1luvu:

iza71koty

Post » Nie sie 22, 2010 0:29 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

ALICJA Borgelt pisze:Ja się witam wieczornie, dziś z Grfieldem odwiedziliśmy Weta, oczka ładnie się wygoiły :D
A jak tam Iza sobie daje radę :?:
Izo brakuje nam Ciebie :1luvu:

Mi tez Was brakuje ALICJO. :1luvu: Najbardziej brakuje mi czasu.... :| mam jakis ciagły deficyt!!! :| Wkurza mnie to :| .Dodatkowo konczę obraz a własciwie trzy naraz maluję i tak mi przesychają powoli.Chciałabym wystawic cos w tym tygodniu, wiec staram sie spreżać.Trochę wolnego czasu pozostaje jedynie w nocy, wiec i spac dosć pożno ostatnio chodzę. :|

iza71koty

Post » Nie sie 22, 2010 0:35 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Uzgodniłam z Dziewczynami, ze prosic sie wiecej nie będziemy w sprawie psów haskich.Sensu nie ma. :| Sami załatwimy ta sprawe. Poniewaz wiecej nie będe na ten temat z pewnych wzgledów pisać na Forum,prosze o wymianę rad i pogladów na pw. Za wszelkie wskazówki będe Bardzo wdzięczna. :wink: :wink:

iza71koty

Post » Nie sie 22, 2010 8:08 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Izo
ja nie zniknęłam z wątku z jakiegoś konkretnego powodu - nie dotyczył on w każdym razie Ciebie czy wątku.

Wiesz że były i niestety są nadal problemy w schronisku w Koninie, zaangażowałam tam naprawdę dużo swojego czasu i angażuję go nadal. A w czasie upałów jestem na ogół wyłączona ze wszystkiego - leżę i dogorywam modląc się bym nie musiała przynajmniej trafić do szpitala.

Tak więc widzisz - powody całkiem prozaiczne.
Będę zaglądała by przynajmniej być na bieżąco.

Ciągle myslę o Twoim zaangażowaniu, Twojej pracy i nieustająco trzymam kciuki za powodzenie Twoich działań by polepszyć los kotów.
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Nie sie 22, 2010 8:57 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

dzien dobry :lol:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Nie sie 22, 2010 10:55 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

wiora pisze:dzien dobry :lol:

Ja też sie witam niedzielnie :)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie sie 22, 2010 11:14 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Obrazek
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

[poprzednia][następna]