Otw-Fidelek [*] Rudy [*] Wieści,wieści :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 21, 2010 9:02 Re: Otw-Za stary na dom,za młody na śmierć!?Niebieski Blue!

ASK@ pisze:z Poproszeni o kontakt mailowy lub telefoniczny dostałam odp. ,ze nie stać ich na rozmowę(na kota to stać?) i nie mają kompa sprawnego. TZ przytomnie zauważył,ze jest 22 i skąd wzięli ogłoszenie?[/size]

ja miałam wczoraj prawie identyczny kontakt ws adopcji psa.
Może porównamy numery? :mrgreen:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Sob sie 21, 2010 15:15 Re: Otw-Za stary na dom,za młody na śmierć!?Niebieski Blue!

Asia wszystko opowie jak wroci do domu i komputera. Ja tylko tak na szybko przekaze dobre wiadomosci: Blusik znalazl nowy dom! :-)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob sie 21, 2010 15:35 Re: Otw-Za stary na dom,za młody na śmierć!?Niebieski Blue!

8O 8O 8O
naprawdę 8O
To wspaniale :piwa: prosimy więcej wiadomości :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob sie 21, 2010 15:40 Re: Otw-Za stary na dom,za młody na śmierć!?Niebieski Blue!

:1luvu: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Ostatnio edytowano Sob sie 21, 2010 16:27 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob sie 21, 2010 16:25 Re: Otw-Za stary na dom,za młody na śmierć!?Niebieski Blue!

Wow! 8O Ufff!!! Hurra! Prosimy o szczegóły! I komendę do odpięcia bannerków ...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob sie 21, 2010 16:38 Re: Otw-Za stary na dom,za młody na śmierć!?Niebieski Blue!

Hurrrrraaaaa!
I czekamy na szczegóły! Niecierpliwie! :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob sie 21, 2010 16:55 Re: Otw-Za stary na dom,za młody na śmierć!?Niebieski Blue!

Po cichu kibicowałam niebieskiemu, cieszę się razem z nim :dance2:

Myślałam nawet o adopcji ale trafił mi się znajdek Tobik, a wytrzymałośc mojego TZ-a nie obejmuje czwartego kota
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Sob sie 21, 2010 18:29 Re: Otw-Za stary na dom,za młody na śmierć!?Niebieski Blue!

Zaglądam... (mówiłam, ze niecierpliwie :mrgreen: )
Obrazek

hanelka

Post » Sob sie 21, 2010 19:23 Re: Otw-Za stary na dom,za młody na śmierć!?Niebieski Blue!

Dopiero wróciłam.
Bluś zamieszkał w Brwinowie u p.Iwony i jej męża. Oboje nadzwyczaj mili i mający doswiadczenie z kotami. Obejrzeliśmy foty wszelkiego wcześniejszego zwierza.A zwierz u nich bytujący to ratowane biedaki.Za towarzysza bedzie miał jamnika i duzego czarnego(też pies)
Bluś cała drogę darł ryja,a tam zadekował sie pod łóżkiem i już spod niego nie wylazł.Mam nadzieje,ze szybko przywyknie. Dom z zabezpieczonymi oknami, daleko od ulicy.Nie jest planowane wypuszczanie kota.
P.Iwona nie przestraszyła sie wieku Blusia ,jedyny warunek to był taki,żeby kot był duzy.Choć wyglad Blusia wywołał zachwyt. Strasznie był zagubiony, przestraszony.
A ja jak zwykle zamiast się cieszyć to panika w głowie i mętlik w sercu :cry: .

Prosze nie odpinac jeszcze banerków i nie puszczać kciuków.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Sob sie 21, 2010 19:55 Re: Otw-Za stary...Niebieski Blue ma DOM:-))Kciuki na początek!

Będę nadal trzymać :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
żeby było dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob sie 21, 2010 20:11 Re: Otw-Za stary...Niebieski Blue ma DOM:-))Kciuki na początek!

Dzwoniłam. Raz wylazł spod wyrka jak usłyszał wołanie. Dekuje się nadal,jednak brany na ręce nie wyrywa sie i trochę rozluźnia.
Wiecie, to chore tak sie martwic o koty :mrgreen:

Mam nadzieję,ze zmiana sytuacji i miejsca odciągnie jego uwagę od samotności. Chłopaki pojechały tydzień temu a on ciągle ich szukał. Stawał pod schodami, nawoływał i gapił sie w górę nasłuchując.Ciągle kąty sprawdzał. Serce bolało widząc jego zagubienie. Chłopaki poszły razem, a on ... :cry:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Sob sie 21, 2010 20:13 Re: Otw-Za stary...Niebieski Blue ma DOM:-))Kciuki na początek!

Moje zdrętwiałe paluszki należą do Ciebie, wiesz... :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Post » Sob sie 21, 2010 20:24 Re: Otw-Za stary...Niebieski Blue ma DOM:-))Kciuki na początek!

Kciukam nieustająco :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Sob sie 21, 2010 20:28 Re: Otw-Za stary...Niebieski Blue ma DOM:-))Kciuki na początek!

ASK@ pisze:Dzwoniłam. Raz wylazł spod wyrka jak usłyszał wołanie. Dekuje się nadal,jednak brany na ręce nie wyrywa sie i trochę rozluźnia.
Wiecie, to chore tak sie martwic o koty :mrgreen:

Mam nadzieję,ze zmiana sytuacji i miejsca odciągnie jego uwagę od samotności. Chłopaki pojechały tydzień temu a on ciągle ich szukał. Stawał pod schodami, nawoływał i gapił sie w górę nasłuchując.Ciągle kąty sprawdzał. Serce bolało widząc jego zagubienie. Chłopaki poszły razem, a on ... :cry:

Asiu, to nie jest chore. To jest piękne. A Ty jesteś dobrą duszą.

Tak sobie myślę, że teraz Blusik nie będzie wprawdzie tak bardzo samotny, ale to towarzystwo to jednak nie koty. Jeśli się tam przyjmie, to może warto byłoby namówić p. Iwonę na drugiego, spokojnego, niedominującego kota.

Cieszę się, że znalazł domek :1luvu:
Zdejmuję rezerwację miejsca dla niego u siebie :lol:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Sob sie 21, 2010 20:43 Re: Otw-Za stary...Niebieski Blue ma DOM:-))Kciuki na początek!

widomość tygodnia :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Blu w domku :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:
Asiu chcesz kotecka :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

[poprzednia][następna]