Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:Ojejkua co sie Dużemu stało
![]()
Czyżbyście mieli wigoć w mieszkaniu![]()
kciuki za Duzego![]()
![]()
maciejowa pisze:Dzień dobrywieczór.
Duży się rozchorował. Duża szuka firmy odgrzybiającej mieszkania. A jutro chce mnie wysłać do wetkiDzisiaj zrobiła na deser "oponki" twarogowe i wszyscy je jedli ze smakiem, a mnie nie dali
Duży mówi, że nie wie czy będzie w stanie jutro jechać ze mną do wetki. Kocham go i chciałbym, żeby wyzdrowiał szybko, ale może niech jutro jeszcze pochoruje?
![]()
z samego centrum wydarzeń - Łatek, Łódź, Polska
maciejowa pisze:trawa11 pisze:Ojejkua co sie Dużemu stało
![]()
Czyżbyście mieli wigoć w mieszkaniu![]()
kciuki za Duzego![]()
![]()
Duży smarka i mówi, że go boli gardło. Duża założyła mu maseczkę i zabroniła przytulać Młodszych. Mam nadzieję, że się nie rozchorujemy wszyscy
Ł.
No mamy :/ Nic nie pomaga, nawet spółdzielnia dała ciala. Próbowali usuwać trzy razy, ale jakoś nic z tego nie wyszło. Szukam specjalistów, znalazłam jakąś firmę, napisałam maila. Jeśli nie dostanę odpowiedzi, zadzwonię. Ponoć pracują 7 dni w tygodniu, 24 h na dobę...
AYO pisze:Nie chce sie wymandrzać Maciejowo ale jest prawdopodobne, że te roślinki mogą być odpowiedzialne za infekcje Twoich dzieci. Moja koleżanka wyhodowała sobie [nieświadomie] za tapczanem takie cóś i jej dzieci wpadały z jednej infekcji w drugą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 44 gości