Gibutkowa pisze:Figaro doszła kaska?
Tak doszła ślicznie dziękuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Figaro doszła kaska?
jessi74 pisze:turkawka pisze:Mamy jeszcze (pod moją opieką) 135 zł z bazarku. 20 zł już zdefraudowałam na karmę (ale to za pozwoleniem Jessie).
turkawko! jasne! napisałam Ci PW, pozostała kwota niech trafi do Figaro, na leczenie maluchów z tego robactwa![]()
Figaro - prosimy o informację ile potrzeba jeszcze na spłatę za leki ? ew. krótkie rozliczenie
Figaro52 pisze:jessi74 pisze:turkawka pisze:Mamy jeszcze (pod moją opieką) 135 zł z bazarku. 20 zł już zdefraudowałam na karmę (ale to za pozwoleniem Jessie).
turkawko! jasne! napisałam Ci PW, pozostała kwota niech trafi do Figaro, na leczenie maluchów z tego robactwa![]()
Figaro - prosimy o informację ile potrzeba jeszcze na spłatę za leki ? ew. krótkie rozliczenie
U nasz w lecznicy zapłaciłam za antybiotyk w zastrzyku dla 3 maluchów 1 dnia 75 zł a potem przez trzy dni po 30 zł. W legwanie badanie kału + Bajcok 135 zł i w czwartek , wziełam Bajkoc na następne 2 serie 169 zl.Podsumowuję;
75+(3*30)+135+169=469 zł. Mam nadzieję ,że to pomoże, bo niestety kupki znowu nie wyglądają za dobrzeUf kiedy to się wreszcie skończy. Ogólnie kociaki mają dobr humorki i są notorycznie głodne. Jak tak dalej pójdzie to będziemy się zamykać w łazience na posiłki
Gacuś włazi wszędzie i próbuje wszystkiego, nawet herbatę i wodę gazowaną. Pilnujemy ,żeby jadły tylko suchą kitenn rojala, bądź kurczaka, ale Gacek chce tylko karmy dla dorosłych. Dorosłe w zwiazku z tym głoduje ( karmy pochowane , choć do tej pory sucha stała zawsze w miseczce), i biedne nie wiedzą za co taka kara
![]()
W poniedziałek Gacuś jedzie na kliniki do dr Bieżyńskiego, będzie podjeta decyzja co dalej z łapką.Bardzo się denerwuję , z łapką nie jest dobrze, ale mały rusza nią ,próbuje łapać zabawki, zakopywać żwirek itp. jednak cały czas opiera sie na zgięci łapy. Ma przykurcz mięśni, cały czas masujemy i ćwiczymy z nim. Mam nadzieje ,że jednak nie zapadnie decyzja o amputacji łapki, tym bardziej ,że ma czucie w 3 palcach, niestety nie ma w 4 i 5 palcu.Będziemy obstawały za ratowaniem łapki za wszelką cenę.Trzymajcie kciuki ,żeby się udało, on jest taki kochany....i tak dzielnie znosił do tej pory codzienną rehabilitacje.....
Gibutkowa pisze:
Jakbyście miały coś na oku na tydzień
turkawka pisze:Moja mała ciapka z dużym brzuszkiemMam nadzieję, że pozwolą mu w nowym domku oglądać Kubicę
A Pani Dorota i Pani rehabilitantka już tez powoli chyba zaczynają żyć życiem naszych małych kociaków. Ja ostatnio byłam tam z jednym maluszkiem na przegląd rejestracyjny z maluszkiem, który od wczoraj jest w swoim nowym domku
Agness78 pisze:Uwaga! Pilnie szukam DT dla ślicznego rudego kocurka, znalezionego dziś w centrum miasta![]()
Kotek ma zwichniętą łapkę i utyka. Po za tym jest zdrowy i wykastrowany, ma ok 1 roku - max 1,5. Niesamowity miziak !!!
Wątek: viewtopic.php?f=1&t=116169&p=6334058#p6334058
turkawka pisze:Moja mała ciapka z dużym brzuszkiemMam nadzieję, że pozwolą mu w nowym domku oglądać Kubicę
A Pani Dorota i Pani rehabilitantka już tez powoli chyba zaczynają żyć życiem naszych małych kociaków. Ja ostatnio byłam tam z jednym maluszkiem na przegląd rejestracyjny z maluszkiem, który od wczoraj jest w swoim nowym domku
Agness78 pisze:Agness78 pisze:Uwaga! Pilnie szukam DT dla ślicznego rudego kocurka, znalezionego dziś w centrum miasta![]()
Kotek ma zwichniętą łapkę i utyka. Po za tym jest zdrowy i wykastrowany, ma ok 1 roku - max 1,5. Niesamowity miziak !!!
Wątek: viewtopic.php?f=1&t=116169&p=6334058#p6334058
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 51 gości