majencja pisze:Z maluchami źleTo samo sie dzieje co było z Franiem. Rzyganie, wymioty, lecą przez ręce. Trzymajcie kciuki!!
biedactwa
kciuki mocno zaciskam
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Z maluchami źleTo samo sie dzieje co było z Franiem. Rzyganie, wymioty, lecą przez ręce. Trzymajcie kciuki!!
sisay pisze:Co ma być na banerku? Apel o pomoc, fundusze, DT tak jak w tym obecnym?
Filomen pisze:13,14, 15, 16, 17 – biało- czarne rozdarciuchy – kartka że szczepione i odrobaczone
sisay pisze:Pokieruje, wstaw podany kod tak jak jest.
Zaraz poprawię też banerek, żeby nie było żadnych wątpliwości![]()
Jestem dziś trochę do tyłu, mialam męczący dzień i trochę wolniej trybięale mam nadzieję ze nie popsulam czegoś znowu
terenia1 pisze:Filomen pisze:13,14, 15, 16, 17 – biało- czarne rozdarciuchy – kartka że szczepione i odrobaczone
Bardzo ciekawe zaszczepioneszczerze mówiąc chyba sama zaczynam w to wierzyć bo moje 3 malutkie tymczasiki podbnież też były zaszczepione i są całe i zdrowe jak do tej chwili, a już upłynęło 12 dni jak są u mnie z wyjątkiem buraska który odszedł ale nie był szczepiony.
Pytanie moje tylko brzmi dlaczego tak wybórczo szczepią?
I następne pytanie do Fundacji SOS - na ostatnim spotkaniu jakieś około 2 tygodnie temu prosiłyśmy, żeby przedstawiciel fundacji chyba miała to być Janka dowiedział się jak to jest z tymi szczepieniami czy schronisko kupiło szczepionki, czy nie kupiło, czy szczepi czy nie itd do dziś nic nie wiemy, bo my też szczepionki możemy kupić, ale po co wydawać pieniadze które będą potrzebne na inne rzeczy . Wiem, że Fundacja ma sporo na głowie, ale my także mamy sporo na głowie, ale przecież Fundacja zarządza a my wolontariusze wykonujemywięc czekamy na jakąś odpowiedź.
Następne pytanie co dalej z remontem kociarni - czy już są jakieś ustalenia? bo bubor czeka i można by już coś działać...
bo jak coś to skrzykniemy kilku facetów i wyremontują tą kociarnie w tri miga tylko potrzebne zielone światło bo nie ma na co czekać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 655 gości