Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
LadyJolie pisze: chodzi jedynie jeść (nie ma z tym problemu, apetyt ma może większy niż przed zabiegiem), pije też, do kuwety też chodzi
LadyJolie pisze:po 7-8 dniach robienia płukanki z manganianu potasu - kotka znów ma upławy .. po 2 dniach obserwacji czy aby na pewno dziś byłam z kotką u weta.. dostała antybiotyk w tabletach i osłonkę na brzuszek (lakcid)
jutro idę do gościa, który ją operował i niech robi jej USG (albo radiolog) zobaczymy co powie .. ja przypuszczam, że schrzanił kastrację i zostawił za duży kikut macicy (trzon) - mam nadzieje, że się mylę, bo w tej sytuacji musiałaby LUna przejść 2gą operację (oby nie!) mam nadzieje, że kikut będzie w porządku, potem pewnie badanie moczu ... oby to było w tym przypadku tylko zapalenie pochwy ....
LadyJolie pisze:na wieczór podam jej antybiotyk - bo zapomniałam kupić osłonowego leku, więc jak mąż wróci to zapodam osłonkę a 2 godz. później jak wetka napisała antybiotyk
Zdomutiny*PL pisze:LadyJolie, skoro jest już lepiej to myslę, że będzie dobrzea co z raną?
Zdomutiny*PL pisze:Chodziło mi o rankę po zabieguMoja koteczka po zabiegu sterylizacji miała ogromną ranę, która nie chciała się w ogóle zagoić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości