WRO,Baltazar nasz nowy i DROGI !!! nabytek S. 95

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 16, 2010 22:29 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

Gibutkowa pisze:Dziewczyny z bazarku kolczykowego viewtopic.php?f=20&t=115094 dla Gacusia przypadło 40zł. Proszę o numer konta na PW.

Gibutkowa, ślicznie dziękujemy, Figaro pewnie poda nr konta na PW :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro sie 18, 2010 18:35 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

jak wpisuje nr konta to mi błąd wyskakuje proszę mi podać jeszcze raz :) jak się znów nie uda to najwyżej przyniosę gotówkę :mrgreen:
I poszukuje kilkumiesięcznego kocurka mam potencjalny domek który chciałby kotka z DT (przepraszam ale ostatnio nie mam prawie czasu i nie śledzę tak dokładnie wątków )
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro sie 18, 2010 18:56 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

JaEwka pisze:jak wpisuje nr konta to mi błąd wyskakuje proszę mi podać jeszcze raz :) jak się znów nie uda to najwyżej przyniosę gotówkę :mrgreen:
I poszukuje kilkumiesięcznego kocurka mam potencjalny domek który chciałby kotka z DT (przepraszam ale ostatnio nie mam prawie czasu i nie śledzę tak dokładnie wątków )

Już poprawne konto podałam, była pomyłka w jednej cyferce ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro sie 18, 2010 22:08 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

Agness78 pisze:wątek 6 letniej kotki ze schroniska: viewtopic.php?f=1&t=115966&p=6317962#p6317962
proszę o pomoc w podrzucaniu wątku i robieniu ogłoszeń :oops:

KOTKA MA DEPRESJĘ! PILNIE POTRZEBNY DT
.... kotka straciła już chęć życia :cry:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro sie 18, 2010 22:16 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

JaEwka pisze:jak wpisuje nr konta to mi błąd wyskakuje proszę mi podać jeszcze raz :) jak się znów nie uda to najwyżej przyniosę gotówkę :mrgreen:

wiesz coś więcej o domku? może napisz w skrócie, tutaj lub na PW, na adopcje czeka Odynek i Mikołaj :D jeśli chodzi o starsze kociaki - podrostki

jessi74

Post » Czw sie 19, 2010 4:57 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

jessi74 pisze:

wiesz coś więcej o domku? może napisz w skrócie, tutaj lub na PW, na adopcje czeka Odynek i Mikołaj :D jeśli chodzi o starsze kociaki - podrostki

Przepraszam za błąd w numerze konta.
Uff ,dotarliśmy do końca pierwszej z 3 serii pieciodniówek leku na kokcydie. Teraz 5 dni przerwy ...i potem znowu :kotek:
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Czw sie 19, 2010 7:06 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

jessi74 pisze:

Zdjęcia Odyska mam a czy możecie wstawić zdjęcia Mikołaja? :oops: i parę informacji... chyba że ogłoszenie jest gdzieś?
Ja też mam Panią chętną na rocznego kotka, wykastrowanego. Muszę dzisiaj podesłać jej kandydatów :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw sie 19, 2010 8:56 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

Agness78 pisze:
jessi74 pisze:

Zdjęcia Odyska mam a czy możecie wstawić zdjęcia Mikołaja? :oops: i parę informacji... chyba że ogłoszenie jest gdzieś?
Ja też mam Panią chętną na rocznego kotka, wykastrowanego. Muszę dzisiaj podesłać jej kandydatów :ok:

Obrazek

Tylko Mikołaj jest jeszcze za mały na kastrację ma 4-miesiące :wink:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Czw sie 19, 2010 11:24 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

Nawet może jeszcze pełnych czterech nie ma, moze mieć ze trzy i pół. Jest zaszczepiony, bardzo miły, chętnie się bawi, niestety jest bardzo wrażliwym kotkiem..... :( do bardzo odpowiedzialnego domku....bardzo prokociego.

jessi74

Post » Czw sie 19, 2010 15:31 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

Cioteczki zapraszam na wątek Julii i proszę o podrzucanie viewtopic.php?f=1&t=116009

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt sie 20, 2010 5:12 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

Odysek jest iuż wykastrowany, ale jeszcze w trakcie brania leku na tą cholerną kokcydie. Właśnie wczoraj wzięłam całą dawkę leku na dwie następne serie, nazywa się Baycok. Do poniedziałku spokój , a od wtorku znowu przez 5 dni :mrgreen:
Ody s oczywiście też potrzebuje bardzo , bardzo dobrego domku, on też jest niesłychanie wrażliwy i bardzo mądry. Domek najlepiej z małym kociakiem , bo Odyn uwielbia opiekować się maluchami. :)
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Pt sie 20, 2010 7:11 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

Figaro doszła kaska?

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt sie 20, 2010 18:31 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

apropos kaski, to ja też mam pytanie , ile kosztowała druga seria leków dla maluchów, na pierwszą było nas jeszcze stać :oops: ile potrzeba na drugą ? :oops:

jessi74

Post » Pt sie 20, 2010 19:37 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

Mamy jeszcze (pod moją opieką) 135 zł z bazarku. 20 zł już zdefraudowałam na karmę (ale to za pozwoleniem Jessie).
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pt sie 20, 2010 19:44 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

turkawka pisze:Mamy jeszcze (pod moją opieką) 135 zł z bazarku. 20 zł już zdefraudowałam na karmę (ale to za pozwoleniem Jessie).

turkawko! jasne! napisałam Ci PW, pozostała kwota niech trafi do Figaro, na leczenie maluchów z tego robactwa :evil:
Figaro - prosimy o informację ile potrzeba jeszcze na spłatę za leki ? ew. krótkie rozliczenie :oops:

jessi74

[poprzednia][następna]