Gibutkowa pisze:Dziewczyny z bazarku kolczykowego viewtopic.php?f=20&t=115094 dla Gacusia przypadło 40zł. Proszę o numer konta na PW.
Gibutkowa, ślicznie dziękujemy, Figaro pewnie poda nr konta na PW

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Dziewczyny z bazarku kolczykowego viewtopic.php?f=20&t=115094 dla Gacusia przypadło 40zł. Proszę o numer konta na PW.
JaEwka pisze:jak wpisuje nr konta to mi błąd wyskakuje proszę mi podać jeszcze razjak się znów nie uda to najwyżej przyniosę gotówkę
![]()
I poszukuje kilkumiesięcznego kocurka mam potencjalny domek który chciałby kotka z DT (przepraszam ale ostatnio nie mam prawie czasu i nie śledzę tak dokładnie wątków )
Agness78 pisze:wątek 6 letniej kotki ze schroniska: viewtopic.php?f=1&t=115966&p=6317962#p6317962
proszę o pomoc w podrzucaniu wątku i robieniu ogłoszeń
KOTKA MA DEPRESJĘ! PILNIE POTRZEBNY DT.... kotka straciła już chęć życia
JaEwka pisze:jak wpisuje nr konta to mi błąd wyskakuje proszę mi podać jeszcze razjak się znów nie uda to najwyżej przyniosę gotówkę
![]()
I poszukuje kilkumiesięcznego kocurka mam potencjalny domek który chciałby kotka z DT (przepraszam ale ostatnio nie mam prawie czasu i nie śledzę tak dokładnie wątków )
jessi74 pisze:JaEwka pisze:jak wpisuje nr konta to mi błąd wyskakuje proszę mi podać jeszcze razjak się znów nie uda to najwyżej przyniosę gotówkę
![]()
wiesz coś więcej o domku? może napisz w skrócie, tutaj lub na PW, na adopcje czeka Odynek i Mikołajjeśli chodzi o starsze kociaki - podrostki
jessi74 pisze:JaEwka pisze:jak wpisuje nr konta to mi błąd wyskakuje proszę mi podać jeszcze razjak się znów nie uda to najwyżej przyniosę gotówkę
![]()
wiesz coś więcej o domku? może napisz w skrócie, tutaj lub na PW, na adopcje czeka Odynek i Mikołajjeśli chodzi o starsze kociaki - podrostki
Agness78 pisze:jessi74 pisze:JaEwka pisze:jak wpisuje nr konta to mi błąd wyskakuje proszę mi podać jeszcze razjak się znów nie uda to najwyżej przyniosę gotówkę
![]()
Zdjęcia Odyska mam a czy możecie wstawić zdjęcia Mikołaja?i parę informacji... chyba że ogłoszenie jest gdzieś?
Ja też mam Panią chętną na rocznego kotka, wykastrowanego. Muszę dzisiaj podesłać jej kandydatów
turkawka pisze:Mamy jeszcze (pod moją opieką) 135 zł z bazarku. 20 zł już zdefraudowałam na karmę (ale to za pozwoleniem Jessie).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, moniczka102 i 80 gości