Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:Kurka, może ja jakoś podjadę i sfocę kociaste? Czy one maja wydarzenie na facebooku? Bo jak nie, to im zrobię. Tylko wolałabym z fajniejszymi fotami. Jutro mogłabym tam podskoczyć.
joshua_ada pisze:Olu, ile jeszcze maluszków zostało?
Aleksandra59 pisze:joshua_ada pisze:Olu, ile jeszcze maluszków zostało?
Teraz w lecznicy jest 10 maluszkówW piątek wieczorem lub w sobotę rano zabieram czarnego - wiozę go do nowego domku do Radomia. Bez domków pozostaje 9 kociaków, w tym TRZY kociaki, które mają usunięte po jednym oczku
![]()
Jedno co mogę dla nich zrobić - to kupuję im indycze mielone mięskoNawet na ręce nie mogę ich wziąć - bo Aluś ma teraz kolejny nawrót kk i nie mogę maluszków narazić na zarażenie
![]()
Do doopy z tym wszystkim![]()
Aleksandra59 pisze:Mam świadomość, że w obecnej sytuacji - wysyp maluchów przy braku adopcji - zakładanie wątku, w którym szukam DT lub DS dla maluszków może nie przynieść oczekiwanego rozwiązania ......... Jednak nie mogę sobie pozwolić na grzech zaniechania .........
Obecnie w lecznicy jest 9. maluchów w wieku 2 - 3 miesiące. Trzy z nich niestety musiały mieć usunięte po jedny oczku![]()
Najmłodsze 2-miesięczne maluszki - 2 chłopaków i dziewczynka razem:
Dziewczynka:
Chłopczyki:
Około 2,5 miesięczny czarny chłopaczek. Na zdjęciu tego nie widać, ale ma lekko wydłużoną, nastroszoną sierść -MA JUŻ DOMEK:
Rodzeństwo - dwaj panowie, około 3-miesięczni:
I najbardziej smutne zdjęcia - kociaki pozbawione oczkaWcale nie zauważają tego
Bawią się i równo rozrabiają - tylko tyle, że w klatce
:
Czekoladkowy chłopak - ma około 2,5 miesiąca:MA JUŻ DOMEK
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rodzeństwo chłopaków - mają około 3 miesięcy i są z tego samego motu co wcześniej prezentowane rodzeństwo 3-miesięcznych chłopaczków:MA JUŻ DOMEK
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 121 gości