Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 18, 2010 11:03 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Kurka, może ja jakoś podjadę i sfocę kociaste? Czy one maja wydarzenie na facebooku? Bo jak nie, to im zrobię. Tylko wolałabym z fajniejszymi fotami. Jutro mogłabym tam podskoczyć.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro sie 18, 2010 11:12 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Zofia&Sasza pisze:Kurka, może ja jakoś podjadę i sfocę kociaste? Czy one maja wydarzenie na facebooku? Bo jak nie, to im zrobię. Tylko wolałabym z fajniejszymi fotami. Jutro mogłabym tam podskoczyć.

Porób zdjęcia - przydadzą się - Mruśkowo chce ztobic maluchom allegro. :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro sie 18, 2010 15:09 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

:!: :!: :!: :!: :!:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro sie 18, 2010 15:39 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

:!:

Marzenia11

Post » Śro sie 18, 2010 20:59 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

W lecznicy pojawił się nowy, podrośnięty już rudy maleńtas :( Dzisiaj został wykastrowany ........

Każde wejście do małego lecznicowego szpitalika to jeden wielki płacz z prośbą o zainteresowanie, z prośbą o zabawę, przytulenie ..............

Ja bym je wszystkie zabrała, ale nie mogę ......... :cry:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro sie 18, 2010 21:03 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Zrób zdjęcia - rudaskom łatwiej znaleźć domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro sie 18, 2010 21:14 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

joshua_ada pisze:Olu, ile jeszcze maluszków zostało?

Teraz w lecznicy jest 10 maluszków :cry: W piątek wieczorem lub w sobotę rano zabieram czarnego - wiozę go do nowego domku do Radomia. Bez domków pozostaje 9 kociaków, w tym TRZY kociaki, które mają usunięte po jednym oczku :cry:

Jedno co mogę dla nich zrobić - to kupuję im indycze mielone mięsko :? Nawet na ręce nie mogę ich wziąć - bo Aluś ma teraz kolejny nawrót kk i nie mogę maluszków narazić na zarażenie :oops:

Do doopy z tym wszystkim :twisted: :cry:

Aleksandra59

Post » Czw sie 19, 2010 6:42 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

:!: :!: :!:

Marzenia11

Post » Czw sie 19, 2010 8:41 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Aleksandra59 pisze:
joshua_ada pisze:Olu, ile jeszcze maluszków zostało?

Teraz w lecznicy jest 10 maluszków :cry: W piątek wieczorem lub w sobotę rano zabieram czarnego - wiozę go do nowego domku do Radomia. Bez domków pozostaje 9 kociaków, w tym TRZY kociaki, które mają usunięte po jednym oczku :cry:

Jedno co mogę dla nich zrobić - to kupuję im indycze mielone mięsko :? Nawet na ręce nie mogę ich wziąć - bo Aluś ma teraz kolejny nawrót kk i nie mogę maluszków narazić na zarażenie :oops:

Do doopy z tym wszystkim :twisted: :cry:

I do tego wakacje.

Szukane domki dla maluszków!
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Czw sie 19, 2010 17:51 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

[quote="joshua_ada

I do tego wakacje.

Szukane domki dla maluszków![/quote]

Marzenia11

Post » Pt sie 20, 2010 5:23 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

:!: :!: :!:

Marzenia11

Post » Pt sie 20, 2010 7:16 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pt sie 20, 2010 7:53 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Mruśkowo pisze:Maluszki mają już Allegro :!:

http://allegro.pl/item1196794819_podaru ... m_dom.html

Superaśnie! Na Allegro dużo ludzi szuka, oby odpowiedzialne domki szybko się znalazły. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt sie 20, 2010 17:54 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Aleksandra59 pisze:Mam świadomość, że w obecnej sytuacji - wysyp maluchów przy braku adopcji - zakładanie wątku, w którym szukam DT lub DS dla maluszków może nie przynieść oczekiwanego rozwiązania ......... Jednak nie mogę sobie pozwolić na grzech zaniechania .........

Obecnie w lecznicy jest 9. maluchów w wieku 2 - 3 miesiące. Trzy z nich niestety musiały mieć usunięte po jedny oczku :(

Najmłodsze 2-miesięczne maluszki - 2 chłopaków i dziewczynka razem:

Obrazek

Dziewczynka:
Obrazek
Chłopczyki:
Obrazek
Obrazek

Około 2,5 miesięczny czarny chłopaczek. Na zdjęciu tego nie widać, ale ma lekko wydłużoną, nastroszoną sierść -MA JUŻ DOMEK :ok: :

Obrazek

Rodzeństwo - dwaj panowie, około 3-miesięczni:

Obrazek
Obrazek

I najbardziej smutne zdjęcia - kociaki pozbawione oczka :( Wcale nie zauważają tego :ok: Bawią się i równo rozrabiają - tylko tyle, że w klatce :( :

Obrazek

Czekoladkowy chłopak - ma około 2,5 miesiąca:

Obrazek MA JUŻ DOMEK :D :D :D :D :D :D

Rodzeństwo chłopaków - mają około 3 miesięcy i są z tego samego motu co wcześniej prezentowane rodzeństwo 3-miesięcznych chłopaczków:

Obrazek MA JUŻ DOMEK :D :D :D :D :D
Obrazek

Aleksandra59

Post » Pt sie 20, 2010 18:03 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Mruśkowo pisze:Maluszki mają już Allegro :!:

http://allegro.pl/item1196794819_podaru ... m_dom.html

Mruśkowo - dzięki WIELKIE w imieniu kociambrów :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ale dwa maluchy - ślepinki znalazły już domki :D :D :D :D :D :D :D

Aleksandra59

[poprzednia][następna]