DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia i ktoś jeszcze :)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 18, 2010 8:02 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*] Paciek- pnn i bradykardia:((

:ok: :ok: :ok:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Śro sie 18, 2010 9:58 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*] Paciek- pnn i bradykardia:((

Nieustannie za Paćka i wyniki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro sie 18, 2010 13:20 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*] Paciek- pnn i bradykardia:((

Dobra, byłam u weta.

Nie dostałam wydruków do łapki, ale wetka miała na mailu.

Krea 2,0
Mocznik 180 (z tym, że tego na 100% nie jestem pewna).

Resztę parametrów (morfo z dodatkami) wpiszę jutro jak dostanę wyniki do łapki. Ale podobno jest w miarę ok.

Paciek ma być na cewniku, bo jest podejrzenie, że tak do końca to jednak się nie wysikiwał.
Kroplówki i leki do piątku i kolejne badania.
I wtedy zobaczymy.

Dziś Pacio zrobił pięknego wielkiego kupala na kanapę :mrgreen: I to mnie bardzo cieszy, bo na chodząco to ostatnio robił takie małe "kleksy". Ustawiał się i zaraz przewracał, a jak podtrzymywałam doopeńkę, to było mu nie w smak i już nie robił dalej. A dzisiaj... Cudo :mrgreen: na kanapie. Wielkie, foremne, na miarę Paćkowych możliwości :mrgreen:

Dziś usłyszałam, że "jeszcze nie czas, jeszcze spróbujemy" i za te słowa jestem przeogromnie wdzięczna :D
Wiem, że nadzieja matką głupich, ale ja wierzę, że uda się jeszcze troszkę spróbować, jeszcze troszkę zawalczyć... Może to głupie, ale ja straszliwie kocham tego Paćka mojego

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Śro sie 18, 2010 13:25 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*] Paciek- pnn i bradykardia:((

Dulencja pisze:
Dziś usłyszałam, że "jeszcze nie czas, jeszcze spróbujemy" i za te słowa jestem przeogromnie wdzięczna :D
Wiem, że nadzieja matką głupich, ale ja wierzę, że uda się jeszcze troszkę spróbować, jeszcze troszkę zawalczyć... Może to głupie, ale ja straszliwie kocham tego Paćka mojego

:1luvu: :piwa: :ok: :ok: :ok: i tak ma być!
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro sie 18, 2010 13:26 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*] Paciek- pnn i bradykardia:((

trzymaj sie KOLEGO :ok: :ok: Obrazek
krynia08

Post » Śro sie 18, 2010 13:53 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*] Paciek- pnn i bradykardia:((

krynia08 pisze:trzymaj sie KOLEGO :ok: :ok: Obrazek

Kryniu, witaj w Dulencjowie :1luvu: :1luvu:

Dulencja

Post » Śro sie 18, 2010 14:01 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*] Paciek- pnn i bradykardia:((

Obrazek ja podczytuję cały czas :mrgreen: a żem psiara wielka to trzymam mocno kciuki :piwa: :piwa: :piwa:
krynia08

Post » Śro sie 18, 2010 14:14 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*] Paciek- pnn i bradykardia:((

krynia08 pisze:Obrazek ja podczytuję cały czas :mrgreen: a żem psiara wielka to trzymam mocno kciuki :piwa: :piwa: :piwa:

Kolejna Podczytywaczka :mrgreen: :1luvu:

A tak z innej bajki :mrgreen:
Już dwa razy zadano mi pytanie, czy jestem po weterynarii :roll: na moją odpowiedź "nie", usłyszałam "ale technikum wet to się skończyło???" :roll: :twisted:
Się nie skończyło :mrgreen:
Jak jeszcze Paciek miał kroplówki w lecznicy, robiłam za poczekalniową "odłączaczkę i podłączaczkę" kroplówek :wink:

Dziś w ramach niewiary w moje "samouctwo" dostałam zadanie podania zastrzyku domięśniowego 8O
Poproszę sąsiadkę-pielęgniarkę.

I konkluzja: miau ma wielką siłę edukacyjną :mrgreen:

Dulencja

Post » Śro sie 18, 2010 16:16 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*] Paciek- pnn i bradykardia:((

Z niejakim skrępowaniem, ale - brawo za pięknąqpę na kanapie :mrgreen: :)
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro sie 18, 2010 17:20 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*] Paciek- pnn i bradykardia:((

Muszę się pochwalić :mrgreen:

Pod okiem sąsiadki-pielęgniarki zrobiłam zastrzyk domięśniowy :mrgreen:
Paciek przeżył :mrgreen: Ja też :mrgreen:

Dulencja

Post » Śro sie 18, 2010 17:23 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*] Paciek- pnn i bradykardia:((

Dulencja pisze:Muszę się pochwalić :mrgreen:

Pod okiem sąsiadki-pielęgniarki zrobiłam zastrzyk domięśniowy :mrgreen:
Paciek przeżył :mrgreen: Ja też :mrgreen:

najgorszy jest ten pierwszy raz :wink: za Paćka :ok: i za Ciebie :ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro sie 18, 2010 19:29 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*] Paciek- pnn i bradykardia:((

taizu pisze:Z niejakim skrępowaniem, ale - brawo za pięknąqpę na kanapie :mrgreen: :)

Bez krępacji tu mi proszę :wink:
Koopal piękny, jest piękny bez względu na miejsce jego poczynienia :mrgreen:

Dulencja

Post » Śro sie 18, 2010 19:56 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*] Paciek- pnn i bradykardia:((

Dulencja pisze:
taizu pisze:Z niejakim skrępowaniem, ale - brawo za pięknąqpę na kanapie :mrgreen: :)

Bez krępacji tu mi proszę :wink:
Koopal piękny, jest piękny bez względu na miejsce jego poczynienia :mrgreen:

Zgadzam się w 100 % ...piękny qpal potrafi poprawić humor na cały dzień (nieludzki qpal oczywiście) :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro sie 18, 2010 20:43 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*] Paciek- pnn i bradykardia:((

No, ludzki też od czasu do czasu :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw sie 19, 2010 7:25 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*] Paciek- pnn i bradykardia:((

Pacior dzisiaj sam wstał i poszedł napić się wody :D Musiałam w tym czasie opróżnić jego torebkę wysikową, więc był odłączony.

Zaraz spróbuję wyciągnąć go na spacerek, żeb nie zapomniał jak się chodzi :wink:

Leon nauczył Gnojce taplania się w misce z wodą i potem ślizgów na mokrych łapkach. Mam więc cztery rozjeżdżające się plamy na podłodze, poślizgiem wjeżdżające gdzie się tylko da. Doprawdy, fajowa zabawa :roll:

Dulencja

[poprzednia][następna]