Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 18, 2010 9:26 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

Amyś kciuki za lapka (wiem co to znaczy ja zdjęcia straciłam) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

fajnie masz 4 koty do miziania :1luvu: :1luvu: :1luvu:
mój Neryś od jakiegoś czasu ciamka mi kołdrę a dwa dni temu po raz pierwszy odkąd jest zaczął udeptywać kołdrę leżąc normalnie mnie rozwalił baranek słodki jeden

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro sie 18, 2010 9:29 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

Avian pisze:Jakby jednak pan lekarz lapków nie mógł/nie chciał ratować fotek z dysku, niech ten dysk wyciągnie - wyślesz go do mnie, popracuję nad nim.

Avianku ,obiecał że nawet jak się nie da lapka reanimować to uratuje foty :wink: Oby ... 8)
Ale bardzo dziękuję że mogę też na Ciebie liczyć w razie "W" :1luvu: :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro sie 18, 2010 9:36 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

sawanka1 pisze:
amyszka pisze:
Avian pisze:

A tak w ogóle to mam siostrzyczkę dla Gucia :D

To wysłać Ci gucia dla siostrzyczki ? :wink: :lol:

:ryk: :ryk: :ryk:
Oj Amysiu Ty to masz dowcip :ok: :mrgreen:

podczytuję i pozdrawiam sympatyczny trójkącik i ich właścicielkę oczywiście :1luvu:

Dziękuję sawanko :D A my trzymamy kciuki za Was :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro sie 18, 2010 9:46 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

alus1 pisze:Amyś kciuki za lapka (wiem co to znaczy ja zdjęcia straciłam) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

fajnie masz 4 koty do miziania :1luvu: :1luvu: :1luvu:
mój Neryś od jakiegoś czasu ciamka mi kołdrę a dwa dni temu po raz pierwszy odkąd jest zaczął udeptywać kołdrę leżąc normalnie mnie rozwalił baranek słodki jeden

Wiesz Aluś nie wiem o co chodzi ale Karmelek był wczoraj na mizianku jeszcze wieczorem :D ....i w nocy :D :D ....i rano :D :D :D :1luvu:
Gucio już nie wskakiwał mu na głowę ,tylko się przyglądał :wink: Rano przyczołgał się pod sam nos Karmelka i póbował go łapką zaczepić ,ale tak delikatnie ... No ale ja cały czas czuwam żeby mu na głowę nie skoczył :wink: :lol:
Niech już tak zostanie ... :kotek:

U nas od dziś Święto ceramiki :P
Wszystko fajnie ,tylko że jest zimno i co jakiś czas pada deszcz :twisted:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro sie 18, 2010 9:50 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

amyszka pisze:Wiesz Aluś nie wiem o co chodzi ale Karmelek był wczoraj na mizianku jeszcze wieczorem :D ....i w nocy :D :D ....i rano :D :D :D :1luvu:
Gucio już nie wskakiwał mu na głowę ,tylko się przyglądał :wink: Rano przyczołgał się pod sam nos Karmelka i póbował go łapką zaczepić ,ale tak delikatnie ... No ale ja cały czas czuwam żeby mu na głowę nie skoczył :wink: :lol:
Niech już tak zostanie ... :kotek:

TAK :D :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro sie 18, 2010 13:32 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

Coś chyba cioteczki słabo te kciuki trzymają ... :roll: Dziś już tak dobrze to nie wygląda ... chyba nie będzie co ratować ..ani lapka ani tego co w lapku :cry:

Wacuś dziś dostał na kark Fiprex i sie polizał :? zaczął sie ślinić ...
Potem uciekł do wersalki i tyle go widziałam :( Mam nadzieje że nic mu nie będzie :roll:
Poza tym wcześniej było wszystko tak jak wczoraj :P Oczka tak sobie ,ale to dopiero drugi dzień leczenia .
U nas się przejaśnia , a kotki szaleją - czyli wszystko w normie :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro sie 18, 2010 13:43 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

Jakaś plaga na lapki czy cóś :evil:
Mój po reanimacji działał dokładnie 24 godz. i odmówił współpracy przy pierwszej instalacji aktualizacji - wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro sie 18, 2010 13:52 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

Oj, to biorę się za archiwizację moich fotek :strach:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro sie 18, 2010 13:59 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

Avian pisze:Oj, to biorę się za archiwizację moich fotek :strach:

No ja właśnie robiłam sobie porządki na lapku bo był już tak zapchany fotami ,że szok .Tylko TŻ mi nie wgrał programu do zgrywania i tak czekałam ,aż się nie doczekałam :twisted:
Gościu powiedział że jak miałam hasło do kompa to nie ma szans na odzyskanie ...Prawda to ? :roll:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro sie 18, 2010 14:02 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

amyszka pisze:Gościu powiedział że jak miałam hasło do kompa to nie ma szans na odzyskanie ...Prawda to ? :roll:

Nie, nieprawda. Na wszystko są odpowiednie narzędzia.
Mówił o haśle do Windowsa?
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro sie 18, 2010 14:07 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

Avian pisze:
amyszka pisze:Gościu powiedział że jak miałam hasło do kompa to nie ma szans na odzyskanie ...Prawda to ? :roll:

Nie, nieprawda. Na wszystko są odpowiednie narzędzia.
Mówił o haśle do Windowsa?

Napiszę na PW 8)
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro sie 18, 2010 19:49 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

amyszka pisze:Coś chyba cioteczki słabo te kciuki trzymają ... :roll: :ok:

No to więcej jeszcze.... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw sie 19, 2010 7:56 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

shira3 pisze:
amyszka pisze:Coś chyba cioteczki słabo te kciuki trzymają ... :roll: :ok:

No to więcej jeszcze.... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

I jeszcze ode mnie :wink: :ok: :ok: :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw sie 19, 2010 8:18 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Czw sie 19, 2010 21:44 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

i moje oczywiście też :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

[poprzednia][następna]