fajnie masz 4 koty do miziania

mój Neryś od jakiegoś czasu ciamka mi kołdrę a dwa dni temu po raz pierwszy odkąd jest zaczął udeptywać kołdrę leżąc normalnie mnie rozwalił baranek słodki jeden
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Jakby jednak pan lekarz lapków nie mógł/nie chciał ratować fotek z dysku, niech ten dysk wyciągnie - wyślesz go do mnie, popracuję nad nim.
sawanka1 pisze:amyszka pisze:Avian pisze:
A tak w ogóle to mam siostrzyczkę dla Gucia
To wysłać Ci gucia dla siostrzyczki ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oj Amysiu Ty to masz dowcip![]()
![]()
podczytuję i pozdrawiam sympatyczny trójkącik i ich właścicielkę oczywiście
alus1 pisze:Amyś kciuki za lapka (wiem co to znaczy ja zdjęcia straciłam)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fajnie masz 4 koty do miziania![]()
![]()
![]()
mój Neryś od jakiegoś czasu ciamka mi kołdrę a dwa dni temu po raz pierwszy odkąd jest zaczął udeptywać kołdrę leżąc normalnie mnie rozwalił baranek słodki jeden
amyszka pisze:Wiesz Aluś nie wiem o co chodzi ale Karmelek był wczoraj na mizianku jeszcze wieczorem....i w nocy
![]()
....i rano
![]()
![]()
![]()
![]()
Gucio już nie wskakiwał mu na głowę ,tylko się przyglądałRano przyczołgał się pod sam nos Karmelka i póbował go łapką zaczepić ,ale tak delikatnie ... No ale ja cały czas czuwam żeby mu na głowę nie skoczył
![]()
Niech już tak zostanie ...![]()
Avian pisze:Oj, to biorę się za archiwizację moich fotek
amyszka pisze:Gościu powiedział że jak miałam hasło do kompa to nie ma szans na odzyskanie ...Prawda to ?
Avian pisze:amyszka pisze:Gościu powiedział że jak miałam hasło do kompa to nie ma szans na odzyskanie ...Prawda to ?
Nie, nieprawda. Na wszystko są odpowiednie narzędzia.
Mówił o haśle do Windowsa?
shira3 pisze:amyszka pisze:Coś chyba cioteczki słabo te kciuki trzymają ...![]()
No to więcej jeszcze....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości