Edisia kochana kruszynka...(*)(*)(*)..4 lata bez Edisi...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 12, 2010 12:07 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

Marzenko-milenap już chyba miesiąc czeka na przesyłkę!-właśnie z ZOOPLUSA!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw sie 12, 2010 12:16 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

Ja nie miałam nigdy takich problemów i jestem z zooplusa zadowolona. Teraz spodziewałam się paczki jutro, a będzie w poniedziałek, mam nadzieję. Pewnie to też zalezy od tego co i ile się zamawia. Na razie martwić się nie będę :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw sie 12, 2010 12:26 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

Ona tez własnie do tej pory tam zamawiała,a teraz taka klapa!-przy okazji zamówiła dla mnie filtry do fontanny i tez czekam,bo miały przyjść jedną paczką,by nie płacić tak dużych kosztów przesyłki.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt sie 13, 2010 16:59 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

Za Edisonka i Totka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob sie 14, 2010 6:09 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

I ode mnie też!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sie 15, 2010 14:37 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

Obowiązki zawodowe spowodowały, że nie było mnie na miau - ale Edison był wizytowany :wink: Wydaje mi się, że Edi ma się coraz lepiej :ok: :ok:

We wtorek z urlopu wraca wet. Małgosia - bardzo ciekawa jestem jak oceni stan Edisonka :kotek:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Nie sie 15, 2010 14:53 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

To świetna wiadomość,tylko co z nim bedzie,skoro jego dom już go nie chce??? :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sie 15, 2010 14:54 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

kropkaXL pisze:To świetna wiadomość,tylko co z nim bedzie,skoro jego dom już go nie chce??? :( :( :(

To go inny zechce!
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Nie sie 15, 2010 14:55 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

Oby Zofio!-oby! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sie 15, 2010 22:08 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

kropkaXL pisze:Oby Zofio!-oby! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Nie OBY tylko nowy super dom musi być :ok: :ok: :ok: przeciez nie zwrócimy go tej p..#$%^%><? zbieraczce :!:

Marzenia11

Post » Śro sie 18, 2010 10:20 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

Jedzonko dla Ediego nie dotarło jeszcze :evil: :evil: :evil: wprawdzie zooplus napisał mi o 7 dniach, więc czekam, ale to jakoś aię dziwnie wydłuzyło.
Wróciła wetka prowadząca Ediego i stwierdziła, ze przez 2 tygodnie nie ma żadnej poprawy i trzeba przemyśleć leczenie.. Poza tym u Edisonka na skórze pojawiła się zmiana - nie wiadomo co to jest, na pierwszy rzut oka wygląda na alergię np. pokarmową, ale trzeba to dokładnie obejrzeć.
A poza tym Edi ma apetyt, jest aktywny, w dobrym humorze. I to są dobre wiadomości.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro sie 18, 2010 10:31 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

Kurczę!-oby to była alergia,a nie grzyb :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro sie 18, 2010 10:58 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

trzymam kciuki mocno za małego.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro sie 18, 2010 11:21 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

Niestety jest podejrzenie grzyba :( Poszedł wymaz na badania mykologiczne ...........

Niezależnie od tego Edi przeszedł na dietkę :?

Wetka usiłuje Edisonka skonsultować, ale pecha mamy - okres urlopowy :twisted:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro sie 18, 2010 11:27 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

Też sobie od razu pomyślałam o grzybicy... nie chciałam tylko nic mówić/pisać.. Osłabienie, dużo antybiotyków i srodowisko dla grzyba gotowe... ech... biedny kocurek, jeszcze to. Ale musi dac radę, nie ma innegp wyjścia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]