Ja nie miałam nigdy takich problemów i jestem z zooplusa zadowolona. Teraz spodziewałam się paczki jutro, a będzie w poniedziałek, mam nadzieję. Pewnie to też zalezy od tego co i ile się zamawia. Na razie martwić się nie będę
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Ona tez własnie do tej pory tam zamawiała,a teraz taka klapa!-przy okazji zamówiła dla mnie filtry do fontanny i tez czekam,bo miały przyjść jedną paczką,by nie płacić tak dużych kosztów przesyłki.
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Nie OBY tylko nowy super dom musi być przeciez nie zwrócimy go tej p..#$%^%><? zbieraczce
Jedzonko dla Ediego nie dotarło jeszcze wprawdzie zooplus napisał mi o 7 dniach, więc czekam, ale to jakoś aię dziwnie wydłuzyło. Wróciła wetka prowadząca Ediego i stwierdziła, ze przez 2 tygodnie nie ma żadnej poprawy i trzeba przemyśleć leczenie.. Poza tym u Edisonka na skórze pojawiła się zmiana - nie wiadomo co to jest, na pierwszy rzut oka wygląda na alergię np. pokarmową, ale trzeba to dokładnie obejrzeć. A poza tym Edi ma apetyt, jest aktywny, w dobrym humorze. I to są dobre wiadomości.
Też sobie od razu pomyślałam o grzybicy... nie chciałam tylko nic mówić/pisać.. Osłabienie, dużo antybiotyków i srodowisko dla grzyba gotowe... ech... biedny kocurek, jeszcze to. Ale musi dac radę, nie ma innegp wyjścia