Kuba już dostał ręcznik do gryzienia, ale on zachłanny jest i chce na wszystkich pozostawić swój ślad

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Morze jest piękne w każdą pogodę![]()
Słuchajcie - wczoraj pełznę do domu przepocona na wylot [korek 1,5 godziny jazdy, wszystko miałam mokre] i zaczepia mnie trójka małolatów [no może jedno miało 20 lat] wyglądających na rodzeństwo, z bagażami i pytają gdzie można wynająć pokój i czy idąc w te stronę [czyli na Stare Miasto] szybko dojdą na deptak i plażę
![]()
![]()
![]()
Jak im wytłumaczyłam, że na najbliższą plaże ok. 30 min. tramwajem to patrzyli na mnie jak na ufoludka.
Zaproponowałam im Brzeźno bo tam najbliżej do morza i łatwiej o kwaterę to zapytali gdzie leży to miasteczko?![]()
![]()
![]()
W końcu stwierdzili "Eeeee to wracamy do Sopotu"
![]()
![]()
AYO pisze:Słuchajcie - wczoraj pełznę do domu przepocona na wylot [korek 1,5 godziny jazdy, wszystko miałam mokre] i zaczepia mnie trójka małolatów [no może jedno miało 20 lat] wyglądających na rodzeństwo, z bagażami i pytają gdzie można wynająć pokój i czy idąc w te stronę [czyli na Stare Miasto] szybko dojdą na deptak i plażę
![]()
![]()
![]()
Jak im wytłumaczyłam, że na najbliższą plaże ok. 30 min. tramwajem to patrzyli na mnie jak na ufoludka.
Zaproponowałam im Brzeźno bo tam najbliżej do morza i łatwiej o kwaterę to zapytali gdzie leży to miasteczko?![]()
![]()
![]()
W końcu stwierdzili "Eeeee to wracamy do Sopotu"
![]()
![]()
AYO pisze:Morze jest piękne w każdą pogodę![]()
AYO pisze:Stoisz w samym środku miasta, widzisz mury i wieże kościołów [ bo to było na wysokości Katowni i Złotej Bramy ] i pytasz o plażę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości