PRYMULKA..KRETKA!! :(( nim będzie za późno..sch.Łódź

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 17, 2010 10:34 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

Jaśminek kochany jest troszkę niesmiała:
Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto sie 17, 2010 10:40 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

ona rzeczywiście do Zosi tak podobna - takie same cudne zielone oczyska!!!!!!!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto sie 17, 2010 10:55 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

W domku swoim na pewno się ośmieli, a na plus tej "zielonookiej mordeczki" jest to, że wygląda na zdrową ( i mam nadzieję, że tak jest) - nie ma problemu z oczami, więc przyszły domek nie będzie musiał obawiać się leczenia ;)
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Wto sie 17, 2010 11:04 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

ona potrzebuje tylko jednego lekarstwa - M
A ono przecież nie kosztuje :)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto sie 17, 2010 11:58 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

nie odchodź, biegnę do ciebie...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto sie 17, 2010 12:20 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

chwileczkę się tylko zagapiłam z wątkiem - i takie niesamowite wiadomości!! ale się cieszę że malutka kocinka Zosiunia jest już w kochającym domku !! :piwa: :piwa:

ale jak to z dobrymi wiadomościami, zawsze jest ich mniej niż akurat kotów w potrzebie... cudna ta Jaśminka, taka ujmująca koteńka.. może ten wątek przyniesie jej szczęście? :ok:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Wto sie 17, 2010 12:29 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

kiche_wilczyca pisze:ona potrzebuje tylko jednego lekarstwa - M
A ono przecież nie kosztuje :)

Nic nie kosztuje, ale wymaga wiele serca, czasem czasu i cierpliwości. Obecnie nie każdy ma czas, otwarte serce. Jednak nie będę siała defetyzmu. Jak ktoś chciał Zosię, to Jaśminkę też będzie chciał :) Koniec basta!
Jaśminka do boju o dom :)
ObrazekObrazek

naline

Post » Wto sie 17, 2010 12:32 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

Każde zwierze wymaga poświęcenia mu czasu, często tez cierpliwości o sercu nie wspominając ;)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto sie 17, 2010 12:34 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

ruru pisze:Jaśminek kochany jest troszkę niesmiała:
Obrazek
ObrazekObrazek

śliczne pysio ale... takie smutnie, domku... gdzie jesteś? przyjdż i spraw, aby na tym pysiaczku zakwitnął piękny uśmiech
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto sie 17, 2010 12:37 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

kiche_wilczyca pisze:Każde zwierze wymaga poświęcenia mu czasu

Jasne, to wiadomo :D Zawsze czas trzeba poświęcać każdej istocie - ludziom, zwierzętom, bo wszystkie więzi trzeba pielęgnować :)
Chodziło mi o czas, aby lekarstwo M podziałało, aby porzucona kotka mogła zaufać człowiekowi :) i się ośmieliła, otworzyła :)
ObrazekObrazek

naline

Post » Wto sie 17, 2010 13:03 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

Ale ma piękne oczy :)

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto sie 17, 2010 13:11 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

Przepraszam, nie będziecie źli, jeśli wstawię zdjątka Jaśminy na FB? Już wstawiłam jedno - zagapiłam się spytać :(
Wiem, że te img są czyjąś własnością, ale większość osób to wzrokowcy, a że Jaśminka jest śliczna to jej niewątpliwy atut... :ok:
Obrazek
"– Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE."

Little Be

Od: Pon sie 16, 2010 13:50

Post » Wto sie 17, 2010 13:19 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

Nawet nie wiecie jak ja się cieszę, że Jaśmina wreszcie ma wątek :1luvu: Czytam i czytam, że dziś do adopcji poszli Ta i Ten i jeszcze Ten, a o Jaśminku echo :( Kolejne dni i kolejne echo ...
Wierzę, mocno wierzę, że teraz juz ktoś Ją wypatrzy :ok: Dziękuję, dziewczyny :1luvu:

julieta

Od: Śro kwi 28, 2010 22:55

Post » Wto sie 17, 2010 13:37 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

ruru pisze:nie odchodź, biegnę do ciebie...
Obrazek

Ta fotka to jest normalnie... :1luvu:

Jaśminka jest bardzo nieśmiała...
Ale teraz jakby troszeczkę się zmieniła i już częściej można ją zobaczyć poza budką...
Długo już czeka...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Wto sie 17, 2010 16:04 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

Jakie wspaniałe wieści :dance: :dance2: :dance: :dance2: Zosia we własnym domku :D
Jaśminka faktycznie podobna do Zosi :1luvu:
Jeśli było kilka zapytań o Zosię ,to może uda się też Jaśmince
a może i komuś jeszcze ....... :roll:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

[poprzednia][następna]