Florida_blue jak już zdjęć nam żałujesz, to chociaż napisz coś o Mazurce i maluchach
Amika6 pisze:Na jednej stronie jest bodajże 15 postów zamieszczanych. Mój jest trzynastym z tych grzecznych, brak jeszcze 17-tu![]()
Florida_blue jak już zdjęć nam żałujesz, to chociaż napisz coś o Mazurce i maluchach
florida_blue pisze:no pracujcie ciotki, pracujcie , własnie wrociłam od kociej rodzinki

florida_blue pisze:Amika6 pisze:Na jednej stronie jest bodajże 15 postów zamieszczanych. Mój jest trzynastym z tych grzecznych, brak jeszcze 17-tu![]()
no pracujcie ciotki, pracujcie , własnie wrociłam od kociej rodzinki
Theodora pisze:florida_blue pisze:no pracujcie ciotki, pracujcie , własnie wrociłam od kociej rodzinki
Przeglądałam już te błyszczące aniołki. Tylko to takie niemerytoryczne i OT-oweWstydzę się.
Naprawdę mam się postarać![]()

florida_blue pisze:Amika, masz racje, niestety nie mam aparatu... zdjecia tylko tel ... i niestety oświetlenie było boczne, wiec fotki marnej jakości. Ale jakieś sąA gdzie te aniołki :>???
najpierw trochę wieści:
Kotka była na zastrzyku, oczko ma zakrapiane. Nie wiem czy bedziemy w stanie smarować jej ta rankę paluchami - ją to chyba boli? nie bardzo sobie to wyobrażam...
Mazurka jest wszystkożerna i wcina bez umiaru - dlatego też kociaki dostają jeść w klatce, bo ona im wszystko wyjada.
Małe jedzą bardzo malutko i na razie dość niechętnie... czarny wymiotował. Kiedy one były odrobaczane?
pyszczek:

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość