Kinya pisze:Zaktualizowałam rozliczenie i wstawiłam nowy link do bazarku.
Trudno mi opisac jak się cieszę, że cała akcja się udałaDziś chyba pierwszą noc przespałam spokojnie, nie martwiąc sie co będzie z biedną Mazurką.
Mam nadzieję, że jej właściciele nie będą się zbytnio przejmować jej zniknięciem![]()
Sredecznie witam "Panią od Mazurki", co za niespodzianka
polhof pisze:
Pani Kingo!
Kto przekazał te bzdurne informacje o moich żądaniach i braku chęci pomocy?
Naprawde jestem do głębi poruszona!
"Pani od mazurki"
Proszę się nie przejmować tymi insynuacjami na swoj temat, są one autorstwa wiceprezes fundacji AFN. Najmocniej Panią przepraszam, że naraziłam na kontakt z tą organizacją; niestety szukając u nich pomocy dla koteczki, w najczarniejszych myślach nie przypuszczałam, że zachowają się w ten sposób...
Uważam, że każda trzeźwo myśląca osoba czytająca ten wątek, bez wątpienia widzi Pani wkład, zaangażowanie i ogromne serce włożone w ratowanie Mazurki
jasdor, wiem, że to wątek koteczki, ale skoro publicznie pomówiono mnie jako przedstawiciela fundacji, to muszę zabrać też w końcu głos w tej sprawie. Krótko, na temat i już nie zaśmiecam. Kłamstwo trzeba dusić w zarodku, a nam nie było dane z powodu braku dostępu do czegokolwiek (netu, telefonu itp). Dlatego wtrącę się teraz, bo nie będzie sobie już dłużej bądź kto wycierał mną gęby.
Słowa z "panią od Mazurki" czyli jak to ją Kinya określałaś w sms-ach do mnie "tą babą" nie zamieniłam, przekazałam tylko informację, które dostałam od Agi_Mazury, która nie miała żadnych podstaw aby mówić nieprawdę i za długo z nią współpracuję aby jej nie wierzyć, w przeciwieństwie do Ciebie, sądząc po tym steku bzdur, które wypisujesz na nasz temat to przestajesz odróżniać kłamstwo od prawdy.
A kotka zdaje się nie z naszej winy czekała dłużej, bo 'pani od Mazurki" i tak przyjeżdżała dopiero w piątek a Ty wiedziałaś już w poniedziałek, że nie damy rady pomóc.
EOT
Zdrowia życzę koteczce!

Dziś chyba pierwszą noc przespałam spokojnie, nie martwiąc sie co będzie z biedną Mazurką.