Śliczna iskierka szuka stałego domku na całe życie - Wrocław

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sie 13, 2010 20:06 Re: Śliczna iskierka szuka Pilnie DT! ma czas do soboty !

Ja wam bardzo dziewczyny dziękuję za pomoc :) Nie zniosła bym oddania jej do schronu :( a tak wiem że będzie miała najlepsza opiekę pod słońcem.Historia jak każda inna jest to córeczka bezdomnej kotki która okociła się w mojej piwnicy.Całe szczęście że się dowiedziałam o nich od sąsiadki tak bym nawet nie miała bladego pojęcia że one tam są 8O Normalnie grupka kotów jest blok dalej tam dostają jedzenie i tabletki.Fotki przekaże na płycie a na maila wyślę te co dostałam :ok:
Adoptując jednego kota nie zmienisz świata....ale świat się zmieni dla tego jednego kota.

sirga

Od: Czw lis 12, 2009 13:34

Post » Nie sie 15, 2010 17:20 Re: Śliczna iskierka szuka Pilnie DT! ma czas do soboty !

Iskierka już we Wrocławiu. Za jakąś godzinę pojedzie do swojego tymczasowego domku. Na razie jest troszkę przestraszona, dlatego dostała swoje własne królestwo w kuchni, bez ingerencji tych dwóch dużych.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Nie sie 15, 2010 17:28 Re: Śliczna iskierka szuka Pilnie DT! ma czas do soboty !

Niunia po chwili nabierze śmiałości i zacznie zwiedzać okolice to bardzo ciekawska bestia i na pewno długo nie usiedzi w miejscu ;) jeśli możesz daj jej kuwetkę do kuchni ona zjadła na prawdę syty posiłek przed wyjściem więc może się załatwić.
Jeszcze raz bardzo dziękuję za wszystko :)
Adoptując jednego kota nie zmienisz świata....ale świat się zmieni dla tego jednego kota.

sirga

Post » Nie sie 15, 2010 18:12 Re: Śliczna iskierka szuka stałego domku na całe życie - Wrocław

Tak, już sobie owinęła Sznurka dookoła małego palca :) Na razie do kuwetki nie chciała.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Nie sie 15, 2010 19:07 Re: Śliczna iskierka szuka stałego domku na całe życie - Wrocław

A zjadła coś ? :)

sirga

Post » Nie sie 15, 2010 20:51 Re: Śliczna iskierka szuka stałego domku na całe życie - Wrocław

przegryzła trochę "dorosłych" chrupek. swoje tylko powąchała i porozrzucała. pobiegała za kijkiem z piórkami a później już sama pomęczyła myszkę. smiało zwiedza i syczy na duże, parę razy potraktowała je też łapką.

Klusek

Od: Pon sty 21, 2008 20:34

Post » Nie sie 15, 2010 21:49 Re: Śliczna iskierka szuka stałego domku na całe życie - Wrocław

Czyli pannica już się rządzi na całego :ryk: na spacerach też tak robiła zarówno do psów jak i kotów podbiegała napuszona i zaczepiała łapą,czasami syczała,gadała po swojemu.Komicznie wyglądał ogromny kocur uciekający przed takim napuszonym szczurkiem :mrgreen: Swoje chrupeczki ona lubi jak są nasączone letnią wodą,uwielbiała też podwędzać jedzenie mojemu psu jak się ją spuszczało z oka widać kradzione jej lepiej smakuje.Strasznie pusto mam teraz w mieszkaniu brakuje mi bardzo jej biegania po pokojach,skakania na nogawki,mruczenia :( jednak przez te 4 tygodnie zdążyłam się do tej małej wredoty przywiązać.Trzymam kciuki za nowy superowy domek :ok:

sirga

Post » Pon sie 16, 2010 8:24 Re: Śliczna iskierka szuka stałego domku na całe życie - Wrocław

jak super, że kicia ma DT :-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pon sie 16, 2010 8:39 Re: Śliczna iskierka szuka stałego domku na całe życie - Wrocław

Klusek czy możesz małej pstryknąć kilka ładnych fotek.
Mam parę od sirgy ale są dość ciemne i jeśli to nie problem to podeślij mi na maila.
Niestety domek wstępnie zainteresowany adopcją Iskierki jednak wolałby srebrną kotkę ( tą z działek),
także szukamy innego domku dla Iskierki :( :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon sie 16, 2010 10:42 Re: Śliczna iskierka szuka stałego domku na całe życie - Wrocław

Ja resztę fotek postaram się wysłać wam na płycie jest ich ok 30 jednak wszystkie są strasznie ciemne (nie chcieliśmy malej dawać fleszem po oczach) :| Szkoda że domek zrezygnował ,ale ona ma tak ujmujący charakter że na pewno szybko znajdzie swojego dużego :)

sirga

Post » Pon sie 16, 2010 17:40 Re: Śliczna iskierka szuka stałego domku na całe życie - Wrocław

to oby udał się ten następny domek :ok: :ok: :ok: oby nie czekała Iskiereczka za długo
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pon sie 16, 2010 20:54 Re: Śliczna iskierka szuka stałego domku na całe życie - Wrocław

Allegro Iskierki: http://allegro.pl/show_item.php?item=1192687113
Jeśli ktoś może to proszę o pomoc w ogłaszaniu na innych portalach :ok:

Agness78

Post » Wto sie 17, 2010 6:16 Re: Śliczna iskierka szuka stałego domku na całe życie - Wrocław

chwilka czasu i jedno ogłoszenie więcej - proszę bardzo :D
http://wroclaw.szerlok.pl/oferta/sliczn ... D2SSc.html
trzymam mocno kciuki za domek :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Edytka1984

Post » Wto sie 17, 2010 7:05 Re: Śliczna iskierka szuka stałego domku na całe życie - Wrocław

Edytka1984 pisze:chwilka czasu i jedno ogłoszenie więcej - proszę bardzo :D
http://wroclaw.szerlok.pl/oferta/sliczn ... D2SSc.html
trzymam mocno kciuki za domek :ok: :ok: :ok:

dziękuję :1luvu:

Agness78

Post » Wto sie 17, 2010 7:16 Re: Śliczna iskierka szuka stałego domku na całe życie - Wrocław

bardzo proszę :!: :!: :!: :kotek:
oby się udało domek znaleźć :cat3:
Obrazek

Edytka1984

[poprzednia][następna]