Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ioioio7 pisze:Sprawa dotyczy maleńkich kociaków.Otóż przy wyjezdzie z Lichenia na ogromnym parkingu,znajdującym się na przeciwko lasu gromblińskiego (miejsce objawień) znajdują się poukładane jeden na drugim ogromne głazy,pomiędzy nimi biegają maleńkie wystraszone kocięta.Zostawiłam im miseczkę nalałam wody i rozsypałam sporo karmy(wożę niezbędnik zawsze ze sobą) Kocięta są dzikuskami niestety nie miałam szansy aby je złapać.Do złapania potrzebna jest klatka łapka.Bardzo proszę kompetentne słuzby o interwencje i odpowiedz czy w tej sprawie zostały poczynione jakieś kroki-czy zostały złapane.
TAKI SAM LIST WYSŁAŁAM PRZED CHWILKĄ DO TOZu Konin. Ponieważ sprawa jest bardzo pilna szukam pomocy dla maluszków wszędzie !!!!!!!!!!!!!!!
Beata Koper Łódź
cynamon i wanilia pisze:szukamy transportu dla Fixa do Bielan Wrocławskichto 12km od Wrocławia.
Konin pisze:cynamon i wanilia pisze:szukamy transportu dla Fixa do Bielan Wrocławskichto 12km od Wrocławia.
mogę to napisać na forum schronu?
podeślij mi link do swojego bazarku. chcesz kolejne książki?
pytam, bo nie wiem czy coś z tamtych poszło i czy masz co wystawiać
Konin pisze:Oby jutro były dobre wieści w związku z pewnym pięknym białym kawalerem...
W schronie marazm, koty z dużej kociarni,które mają wybieg wygrzewają się na słońcu albo bawią ze sobą. Upał im z pewnością nie doskwiera
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 246 gości